Καμίνης: Να υπάρξει στρατηγικό σχέδιο καταπολέμησης της βίας

Καμίνης: Να υπάρξει στρατηγικό σχέδιο καταπολέμησης της βίας

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «άσυλο της παρανομίας» έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σχολιάζοντας τις χθεσινές καταστροφές στο Πολυτεχνείο, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, στον ΒΗΜΑ FM.

«Στη χώρα μας περισσεύει η υποκρισία», είπε και τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει ένα στρατηγικό σχέδιο καταπολέμησης της βίας. Ο κ. Καμίνης, κατήγγειλε επίσης την κατάσταση που επικρατεί στη γύρω περιοχή του Πνευματικού Κέντρου και της Νομικής Σχολής, όπως και στην Ακαδημίας, με την εμπορία και χρήση ναρκωτικών. «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν κάποιοι που ανέχονται το εμπόριο ναρκωτικών μέσα στη Νομική Σχολή» εξήγησε και επανέλαβε την πρότασή του για τη δημιουργία ειδικής δομής για ιατρικώς ελεγχόμενη χρήση ουσιών.

Επίσης ο κ. Καμίνης υπογράμμισε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει η Αθήνα. Παρά την οικονομική κρίση έχει, όπως είπε, απογειωθεί τουριστικά τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας το 2015 ρεκόρ αφίξεων όλων των εποχών ( 4,1 εκ τουρίστες). Σημαντική συμβολή στη συνέχιση αυτής της πορείας, θα έχουν η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Σύγχρονης Τέχνης Documenta 14, την Άνοιξη του 2017 στην Αθήνα, αλλά και η ανάδειξη της Αθήνας σε Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου για το έτος 2018.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή