Εντολή προκαταρκτικής εξέτασης για το «βραχιολάκι»

Εντολή προκαταρκτικής εξέτασης για το «βραχιολάκι»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες υπήρξε παραβίαση της ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι)  από την 43χρονη κατηγορουμένη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στο σκάνδαλο της Energra, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αντώνης Λιόγας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, ζητεί να ερευνηθεί εάν υπήρξε ολιγωρία των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό της 43χρονης ή παραλείψεις από την πλευρά της εταιρίας που έχει την ευθύνη για το σύστημα γεωεντοπισμού, όπως λέγεται, επιστημονικά η μέθοδος με το βραχιολάκι.

Η έρευνα ανατέθηκε στον εισαγγελέα Εφετών, Γρηγόρη Πεπόνη.

Παράλληλα ανακοίνωση εξέδωσε και το υπουργείο Δικαιοσύνης όπου αναφέρονται όσα είναι ήδη γνωστά για το περιστατικό, στην οποία προστίθεται ότι οι έρευνες συνεχίζονται όπως και οι προσπάθειες για τυχόν ατέλειες στο σύστημα, αφού διαβεβαιώνεται ότι σε έντεκα περιπτώσεις που έχει ήδη εφαρμοστεί όλα έχουν κυλήσει ομαλά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή