Ωρα νέων προκρίσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ωρα νέων προκρίσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα της κρίσης ήρθε για αρκετές από τις μεγάλες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ, που επιζητούν βαθμούς απόψε, ώστε να σφραγίσουν την πρόκριση που πριν από την έναρξη της διοργάνωσης θεωρείτο από πιθανή έως δεδομένη γι’ αυτές, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους.

Με επίκεντρο τον φορμαρισμένο Κριστιάνο Ρονάλντο, που αντιμετωπίζει με τη φανέλα της Ρεάλ την παλιά του αγάπη, τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, οι Μαδριλένοι επιζητούν τη νίκη που θα τους φέρει στην επόμενη φάση, μαζί με την πρωτοπόρο του ομίλου Ντόρτμουντ.

Η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ Σεβίλλη και η προπέρσινη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ Γιουβέντους θα δώσουν μεγάλη μάχη στην Ανδαλουσία στον σπουδαιότερο αγώνα της βραδιάς. Η Λιόν χρειάζεται νίκη στο Ζάγκρεμπ και απώλεια βαθμών της Γιουβέντους για να ελπίζει, αλλά η άποντη ώς τώρα Ντινάμο θέλει να εκδικηθεί τον διασυρμό μέσα στο Ζάγκρεμπ από τη γαλλική ομάδα με 1-7 προ πενταετίας, ώστε να έχει και ελπίδες για το Γιουρόπα Λιγκ.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στο «Λουί ΙΙ» του Μονακό, όπου η παραγωγικότατη ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ υποδέχεται την Τότεναμ. Για τους Αγγλους το ματς είναι ζωής ή θανάτου, αλλά κόντρα στη φλογερή επίθεση της Μονακό ίσως έχουν πρόβλημα. Αν η Τότεναμ χάσει και η Λεβερκούζεν αποφύγει την ήττα από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, οι Γερμανοί παίρνουν το εισιτήριο για τους «16».

Στην Μπριζ, η Λέστερ χρειάζεται έναν ακόμη βαθμό για να πάρει και μαθηματικά την πρόκριση στους 16 του θεσμού, μολονότι στο πρωτάθλημα παραπαίει και η γραμμή του υποβιβασμού δεν είναι πια μακριά. «Ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να νικήσουμε και μετά να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα και να βελτιώσουμε τη θέση μας» είπε γεμάτος αυτοπεποίθηση (κατά δήλωσή του) ο τεχνικός των «Αλεπούδων», Κλαούντιο Ρανιέρι. Το αποτέλεσμα του αγώνα ενδιαφέρει λιγότερο τις Κοπεγχάγη και Πόρτο, αφού οι δυο τους θα δώσουν απόψε τη δική τους μάχη για τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή