Αυξάνονται οι συμμετοχές στην Black Friday

Αυξάνονται οι συμμετοχές στην Black Friday

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις προστίθενται μέρα με την ημέρα στον κατάλογο αυτών που θα συμμετέχουν την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016, στην Black Friday. Με άλλα λόγια, θα πραγματοποιήσουν εκτεταμένες προσφορές, εφαρμόζοντας κατά το δοκούν το έθιμο που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλές δεκαετίες στις ΗΠΑ και επιτάσσει τη διενέργεια εκπτώσεων την Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Χθες ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει και φέτος στην Black Friday το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, στα Σπάτα, το οποίο ήδη από πέρυσι έφερε στην Ελλάδα τη μόδα της Black Friday. Μάλιστα, ειδικά την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου το εκπτωτικό χωριό θα είναι ανοιχτό από πολύ νωρίς το πρωί και συγκεκριμένα από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. To εκπτωτικό χωριό υπόσχεται ότι την Παρασκευή οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις θα διαθέσουν σειρά προϊόντων τους στις χαμηλότερες τιμές όλης της χρονιάς. Σύμφωνα με τις προσφορές που έχουν ανακοινωθεί, το ποσοστό των εκπτώσεων θα φτάνει έως 80% από την αρχική τιμή (όχι τη χαμηλή τιμή outlet που ισχύει ήδη στο εκπτωτικό χωριό) με έως και 40% έκπτωση από την τιμή outlet.

Στην Black Friday θα συμμετέχει δεύτερη φορά και η δανέζικη αλυσίδα ειδών σπιτιού Jysk, με τη διοίκηση της εταιρείας να αναμένει ρεκόρ προσέλευσης πελατών. Μάλιστα, η Black Friday θα ξεκινήσει για την Jysk από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στα φυσικά καταστήματα και έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο ηλεκτρονικό κατάστημα jysk.gr. Σύμφωνα με την εταιρεία το κέρδος για τους καταναλωτές αυτές τις ημέρες θα είναι έως και 75%, ενώ θα υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές σε 14 διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες.

Από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας Jysk θα εφαρμόσει άλλη δράση προσφορών, στο πλαίσιο της λεγόμενης Cyber Monday (διαδικτυακή Δευτέρα). Οι προσφορές θα είναι της τάξης του 25% σε προϊόντα που θα είναι διαθέσιμα μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή