Χαμηλώνει τις προσδοκίες η τρόικα ενόψει Eurogroup

Χαμηλώνει τις προσδοκίες η τρόικα ενόψει Eurogroup

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευκαιρία για να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ελληνικό πρόγραμμα  χαρακτηρίζουν πήγες των θεσμών τη συνεδρίαση του Eurogroup στις  5ης  Δεκεμβρίου.

Γεγονός το οποίο δείχνει ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια συμφωνία για ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης παρά το γεγονός ότι αυτός παραμένει ο κεντρικός στόχος της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πηγές των θεσμών η αποστολή των κλιμακίων τους στην Αθήνα ολοκληρώθηκε όπως ήταν προγραμματισμένο και καταγράφηκε καλή πρόοδος.

Στόχος σύμφωνα με τις ίδιες πήγες παραμένει η επίτευξη συνολικής συμφωνίας της β’ αξιολόγησης του προγράμματος (σύντομα) χωρίς να διευκρινίζεται πότε ακριβώς αναμένεται να συμβεί αυτό.

Στο πλαίσιο αυτό από τους θεσμούς ανέφεραν ότι «στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου θα είναι μια καλή ευκαιρία να διαπιστωθεί η πρόοδος επί της διαδικασίας» και σημείωναν ότι θεσμοί θα συνεχίσουν να εργάζονται στενά με τις ελληνικές αρχές τις επόμενες ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή