A. Ασημακοπούλου για Ν. Παππά: «Προκλητικό να μιλά για την Ημέρα Τηλεόρασης»

A. Ασημακοπούλου για Ν. Παππά: «Προκλητικό να μιλά για την Ημέρα Τηλεόρασης»

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η υπεύθυνη του Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή τη δήλωση του Υπουργού  Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Παππά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι προκλητικό ο Υπουργός, που ήθελε να γίνει και υπερκαναλάρχης και συνέδεσε τη θητεία του με την επιχείρηση χειραγώγησης των Μέσων Επικοινωνίας, να κάνει δηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης. Και μάλιστα, να κάνει μαθήματα περί διαφάνειας, νομιμότητας και εξυπηρέτησης των αναγκών και απαιτήσεων των πολιτών. Δυστυχώς, για εκείνον και ευτυχώς για τη χώρα, τα σχέδιά του κατέρρευσαν πάνω στις αρχές της δημοκρατικής νομιμότητας. Η Δημοκρατία και η πολυφωνία επικράτησαν έναντι του αυταρχισμού. Ας το καταλάβει πια ο κ. Παππάς: Σε αυτό το χέρσο βοσκοτόπι, της προκλητικής αλλοίωσης της πραγματικότητας, δεν ταΐζονται ούτε οι πλέον αφελείς».«η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης είναι ακόμα πιο σημαντική για τη χώρα μας, αφού ταυτόχρονα γιορτάζουμε και τα 50 χρόνια της δημόσιας τηλεόρασης».

Νωρίτερα ο κ. Παππάς είχε δηλώσει για την «Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης» πως η «φετινή Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης είναι ακόμα πιο σημαντική για τη χώρα μας, αφού ταυτόχρονα γιορτάζουμε και τα 50 χρόνια της δημόσιας τηλεόρασης. Στα 50 αυτά χρόνια από ένα βαρύ έπιπλο στην μέση του σαλονιού, το οποίο εξέπεμπε για μερικές ώρες την ημέρα, περάσαμε στην α λα καρτ εκπομπή από το κινητό μας. Και η ΕΡΤ ήταν μία από τις πρωτοπόρους και στον τομέα αυτό». Ο Νίκος Παππάς σημείωσε, ότι σήμερα, οφείλουμε να κοιτάξουμε προς το μέλλον, ιδιαίτερα το τεχνολογικό, χωρίς όμως να χάνεται ο ουσιαστικός στόχος: «η εκπομπή ενός τεχνικά άρτιου τηλεοπτικού σήματος με όρους διαφάνειας, νομιμότητας και ποιότητας και με αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών και απαιτήσεων των πολιτών» κατέληξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή