Ρεκόρ με 12 γκολ σε έναν αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ χθες στο Ντόρτμουντ!

Ρεκόρ με 12 γκολ σε έναν αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ χθες στο Ντόρτμουντ!

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα… περίεργο ρεκόρ σε γκολ (12) σε ένα και μόνο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Ντόρτμουντ, όπου η τοπική Μπορούσια επικράτησε με 8-4 της Λέγκια Βαρσοβίας με τα πρώτα 7 γκολ από τα συνολικά 12 να μπαίνουν μέχρι το 32ο λεπτό!

Στη Σεβίλλη η Γιουβέντους προκρίθηκε με επιβλητική νίκη 3-1 επί της κατόχου του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η Λέστερ σφράγισε πανηγυρικά την πρόκρισή της στους 16 συγκεντρώνοντας 13 βαθμούς.

Δύο πολύ σημαντικά ματς περιλαμβάνει το αποψινό μενού της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ αντιμετωπίζει σε ματς ζωής ή θανάτου τη Μάντσεστερ Σίτι και η Αρσεναλ φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν στη μάχη για την πρώτη θέση του ομίλου τους.

Η Σίτι χρειάζεται νίκη στη Γερμανία για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους 16 του θεσμού, αλλά η Γκλάντμπαχ σκοπεύει να πουλήσει ακριβά το… τομάρι της απόψε. Χθες, ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχθηκε ότι ο αρχηγός του, Βενσάν Κομπανί, θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε από τον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Κρίσταλ Πάλας.

Το ντέρμπι μεταξύ Αρσεναλ και ΠΣΖ άρχισε νωρίς, αφού από χθες η γαλλική ομάδα… ωρύεται γιατί ο Σερζ Οριέ δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στον αγώνα του Εμιρεϊτς, αφού οι βρετανικές αρχές δεν του επέτρεψαν την είσοδο στη χώρα. Ο 23χρονος Ιβοριανός έχει καταδίκη που εκκρεμεί σε βάρος του (έχει ασκήσει έφεση) για επίθεση σε αστυνομικό στο Παρίσι προ εξαμήνου. Οι Παριζιάνοι λένε πως αυτό υπονομεύει την ακεραιότητα του θεσμού του Τσάμπιονς Λιγκ, διαμαρτυρόμενοι ότι οι βρετανικές αρχές τους ενημέρωσαν σχετικά μόλις χθες το απόγευμα.

Απόψε ακόμη δίνουν επικίνδυνα εκτός έδρας ματς η Μπαρτσελόνα (με τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες να επιστρέφουν) στη Σκωτία με τη Σέλτικ και η Μπάγερν στη Ρωσία με τη Ροστόφ.

Σπουδαία μάχη αναμένεται και στο Μπεσίκτας-Μπενφίκα, που αρχίζει στις 7.45 μ.μ. στην Κωνσταντινούπολη, την ώρα που για τον ίδιο όμιλο η Νάπολι θα έχει θεωρητικά ευκολότερο έργο κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή