Νότια Κορέα: Βιάγκρα για την υψοφοβία στο προεδρικό Μέγαρο

Νότια Κορέα: Βιάγκρα για την υψοφοβία στο προεδρικό Μέγαρο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπλε χαπάκια στον Μπλε Οίκο;

Το γραφείο του πρόεδρου της Νότιας Κορέας, Παρκ Γκέουν-Χάις, επιβεβαίωσε την Τετάρτη τις αποκαλύψεις βουλευτή της αντιπολίτευσης πως αγόρασε περίπου 360 χάπια στυτικής δυσλειτουργίας στη γενόσημη μορφή τους τον Δεκέμβρη.

Η αναφορά αυτή έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο Διαδίκτυο, με το γραφείο του Παρκ να ισχυρίζεται πως τα χάπια αγοράστηκαν για να αντιμετωπιστεί η υψοφοβία υπαλλήλων του προέδρου κατά τα ταξίδια του Παρκ στην Αιθιοπία, την Ουγκάντα και την Κένυα, οι πρωτεύουσες των οποίων βρίσκονται σε υψόμετρο 1 με 2 χιλιόμετρα πάνω από τη θάλασσα.

Τα χάπια δεν χρησιμοποιήθηκαν τελικά, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του προεδρικού Μπλε Μεγάρου. Οι γιατροί στη Νότια Κορέα μερικές φορές συνταγογραφούν χάπια τύπου Βιάγκρα σε αναρριχητές, διότι πιστεύουν πως βοηθούν στην καταπολέμηση της ζαλάδας λόγω υψομέτρου.

Η αποκάλυψη με τα μπλε χαπάκια δεν είναι το πρώτο πολιτικό σκάνδαλο γύρω από τον Παρκ, ο οποίος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο καθαίρεσης, καθώς η αντιπολίτευση τον κατηγορεί για παράνομες δραστηριότητες που υποσκάπτουν το έργο της κυβέρνησης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή