Αδ. Γεωργιάδης: «Θα στηρίξουμε την υποχρεωτική στράτευση στα 18»

Αδ. Γεωργιάδης: «Θα στηρίξουμε την υποχρεωτική στράτευση στα 18»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάϊ, πως η ΝΔ θα στηρίξει την πρόταση του Πάνου Καμμένου για υποχρεωτική στράτευση στα 18, ενώ εξέφρασε και την προσωπική του συμφωνία με το μέτρο. 

Ο κύριος Γεωργιάδης σημείωσε ότι και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας που ήταν παρών στη χθεσινή ενημέρωση του προέδρου τη ΝΔ στο Πεντάγωνο, έδειξε να συμφωνεί με τη θέση του υπουργού Άμυνας, και του ΑΓΕΕΘΑ, για τη στράτευση, γνέφοντας καταφατικά. «Ήταν και ο Βίτσας εκεί, όχι μόνο διαφώνησε, αλλά και φαίνεται ότι υπερθεμάτισε με το νεύμα της κεφαλής του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Οι εποχές είναι δύσκολες, σε πολλά επίπεδα, χρειάζεται μοντέλο Κύπρου με υποχρεωτική στράτευση στα 18 περισσότερους ανθρώπους στις μονάδες, και με τον νέο να ξεμπερδεύει από νωρίς με τη θητεία του και να κοιτάξει τις σπουδές του… Ο στρατός έχει νέους ανθρώπους» προσέθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή