Μελισσανίδης: «Χάνουμε και βλέπω γελάκια»

Μελισσανίδης: «Χάνουμε και βλέπω γελάκια»

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα αρνητικά αποτελέσματα που καταγράφει εδώ και καιρό η ΑΕΚ, οι συνεχείς τραυματισμοί ποδοσφαιριστών, η απομάκρυνση από την κορυφή της βαθμολογίας και η πιθανότητα η ομάδα να μείνει εκτός των στόχων της από πολύ νωρίς στη σεζόν, οδήγησαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, προκειμένου να συνομιλήσει –σε έντονο όπως αποδείχθηκε ύφος– με τους παίκτες, την ώρα που η διαρροή πως ο Τζόλεον Λέσκοτ εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τη διαχείριση του προβλήματος τραυματισμού του και μέχρι χθες βράδυ δε συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες παραμονής.

Ο κ. Μελισσανίδης μίλησε χθες το πρωί σε πολύ υψηλούς τόνους στους παίκτες της Ενωσης, θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους, ενώ τόνισε προς ορισμένους ποδοσφαιριστές ότι «δεν ξέρετε πού βρίσκεστε».

Ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης στάθηκε στο γεγονός πως ακόμη και σε ήττες οι ποδοσφαιριστές εμφανίζονται ανεπηρέαστοι: «Ακόμα κι όταν χάνουμε βλέπω γελάκια και χαμόγελα. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα από την ομάδα και βγάζετε μια εικόνα που δεν μου αρέσει. Πρέπει να καταλάβετε ότι είναι τιμή σας που είστε σε αυτή την ομάδα, ακόμη και αν μένετε εκτός 18άδας» φέρεται να τόνισε.

O κ. Μελισσανίδης στάθηκε και στον τρόπο λειτουργίας της ΑΕΚ, λέγοντας πως «εμείς έτσι είμαστε, έτσι λειτουργούμε και σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει ας έρθει τον Δεκέμβριο ή το καλοκαίρι να μας πει να φύγει. Για να τελειώνουμε και να μην τον τελειώσω εγώ. Δεν είναι πράγματα αυτά. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Εμπεδώστε το» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ. Στις ελάχιστες θετικές κουβέντες που ειπώθηκαν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τα συγχαρητήρια προς τον Γιάκομπ Γιόχανσον για την κλήση του στην εθνική ομάδα της Σουηδίας. Δυσαρεστημένος με το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί το ιατρικό τμήμα της ΑΕΚ εμφανίζεται ο Τζόλεον Λέσκοτ που είχε τραυματιστεί στο γόνατο. Η διαρροή πως ο 34χρονος Αγγλος έχει παράπονα γι’ αυτό το θέμα, εξόργισε την πλευρά της Ενωσης και με αυτά τα δεδομένα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, ακόμη και η αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή.

Σε αυτό το διόλου ήρεμο κλίμα, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πλατανιά Χανίων στο ΟΑΚΑ. Ο Ζοσέ Μοράις δεν υπολογίζει στους Βάργκας, Χριστοδουλόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Μπακασέτα και Ντίας. Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τα σκληρά λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη και οι παίκτες αναμφίβολα καλούνται να δώσουν αγωνιστικές απαντήσεις, μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα. Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται και οι μεταγραφικές αναζητήσεις της Ενωσης, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Για τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», τον προπονητή Ζοσέ Μοράις και τον τεχνικό διευθυντή Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς προέχει η απόκτηση ενός μέσου, έπεται αυτή του επιθετικού και υπό προϋποθέσεις θα αποκτηθεί και ένας επιπλέον αμυντικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή