Πρόσωπα

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκείνη θέλει, αλλά ο ρόλος δεν υπάρχει, τουλάχιστον ακόμη. Ο λόγος για τη Σιένα Μίλερ (φωτ.), η οποία θα ήθελε να ενσαρκώσει τον ρόλο της άκρως θηλυκής και ζόρικης Catwoman στην επόμενη ταινία «The Batman» με τον Μπεν Αφλεκ. Ωστόσο, οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε περίπτωση που η σκληρή γατούλα επιστρέψει για ένατη φορά στη μεγάλη οθόνη και θυμίζουν την περίπτωση της Χάλι Μπέρι, που μετά το «Catwoman» του 2004 «εξαφανίστηκε» σαν βρεγμένη γάτα.

(…) Αντιμέτωπη με μήνυση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων βρίσκεται η ηθοποιός Αμπερ Χερντ από τους παραγωγούς της ταινίας «London Fields». Η ηθοποιός κατηγορείται ότι παραβίασε όρους του συμβολαίου της και συμμετείχε σε «συνωμοσία» εναντίον της ταινίας. Στην ταινία, η Χερντ συμπρωταγωνιστεί με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον και ο πρώην σύζυγός της Τζόνι Ντεπ κάνει μια καμέο εμφάνιση. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη μήνυση γύρω από την ταινία, καθώς ο σκηνοθέτης της Μάθιου Κάλεν μήνυσε πέρυσι τους παραγωγούς διότι, όπως ισχυρίζεται, προσέθεσαν κινηματογραφικό υλικό που δεν ενέκρινε ο ίδιος.

(…) Πριν από 26 χρόνια αρνήθηκε να χριστεί ιππότης. Οταν του ζητήθηκε να φιλοτεχνήσει ένα πορτρέτο της βασίλισσας Eλισάβετ, εκείνος απάντησε ότι είχε πολλή δουλειά ζωγραφίζοντας τη χώρα της, την Αγγλία. Ωστόσο, όλα φαίνεται πως αλλάζουν και ο Ντέιβιντ Χόκνεϊ στα 79 του θα φιλοτεχνήσει ένα από τα παράθυρα στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, ύψους έξι μέτρων, για τον εορτασμό της μεγαλύτερης σε διάρκεια μοναρχίας στη βρετανική Ιστορία. Η βασίλισσα γιόρτασε τα 90ά της γενέθλια φέτος και ο Χόκνεϊ, ο οποίος είναι ο μόνος καλλιτέχνης μέλος του τιμητικού «Order of Merit», θα της κάνει ένα μνημειώδες δώρο.

(…) Θα αφήσει για λίγο τους αγαπημένους της δράκους η Εμίλια Κλαρκ του «Game of Thrones» για να ένα διαγαλαξιακό ταξίδι με το Μιλένιουμ Φάλκον του Χαν Σόλο. Η Κλαρκ θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Αλντεν Ερενράιχ, που θα παίξει τον ρόλο που είχε ο Χάρισον Φορντ, και τον Ντόναλντ Γκλόβερ, που θα ενσαρκώσει τον Λάντο Καλρίσιαν, στο σπιν οφ του «Πολέμου των Αστρων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή