Τελειώνει ο Λέσκοτ, ακολουθεί ο Αραβίδης

Τελειώνει ο Λέσκοτ, ακολουθεί ο Αραβίδης

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και οι… διαρροές στην ΑΕΚ σε μια εβδομάδα που αποδεικνύεται ιδιαίτερα ταραχώδης στην Ενωση. Ο Τζόλεον Λέσκοτ αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν, καθώς οι δυσμενείς κρίσεις του για την πορεία του προγράμματος αποκατάστασής που ακολουθεί στην ΑΕΚ, ενόχλησαν σε τέτοιο σημείο τη διοίκηση της ομάδας που θέλει να τον αποδεσμεύσει, ασχέτως αν το οικονομικό κόστος ενδέχεται να είναι μεγάλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ Μηνάς Λυσσάνδρου «εξερράγη» σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του παίκτη την Τρίτη στην Αθήνα. «Aν δεν φύγετε στα επόμενα δέκα λεπτά, θα σας βγάλω εγώ έξω με τις κλωτσιές», φέρεται να τους είπε, όταν αυτοί μίλησαν με απαξιωτικά λόγια για την ΑΕΚ.

Ο Λέσκοτ, ωστόσο, εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων κανονικά χθες, όπως προέβλεπε το πρόγραμμά του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος δήλωνε στο περιβάλλον του πως δεν θέλει να φύγει από την ομάδα και πως η διαρροή στον Τύπο περί δυσαρέσκειας δεν ήταν από αυτόν.

Η πλευρά Λέσκοτ φαίνεται να επιθυμεί όλα τα χρήματα της αποζημίωσης και λόγω αυτού υπάρχει μια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των συζητήσεων.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσανατολίζεται στη «δημιουργία» μιας θέσης που ουσιαστικά θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αυτή τη στιγμή, τον συγκεκριμένο ρόλο θεωρητικά τον επιτελεί ο κ. Μπάγεβιτς, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή ρόλου του νυν εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ και προσθήκη κάποιου άλλου προσώπου.

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος Αραβίδης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ είτε τον Δεκέμβριο είτε το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, καθώς η διοίκηση εμφανίζεται δυσαρεστημένη από τη συμπεριφορά του διεθνούς επιθετικού σε όλη τη φετινή σεζόν. Αντίστοιχη απόφαση φαίνεται να υπάρχει και για τους Πέκχαρτ, Ζόριτς, Βάργκας και Βούρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή