Συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας σε κατάσβεση πυρκαγιών στο Ισραήλ

Συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας σε κατάσβεση πυρκαγιών στο Ισραήλ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Πολεμική Αεροπορία στο πλαίσιο συνδρομής της Ελλάδας στο κράτος του Ισραήλ και στην προσπάθειά τους για την κατάσβεση των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει, αποστέλλει τρία Αεροσκάφη CL-415 από την 113 Πτέρυγα Μάχης και ένα Αεροσκάφος C-130 με επιπλέον Ιπτάμενο και Τεχνικό Προσωπικό.

Το C-130 στην παρούσα φάση μεταβαίνει στην 113 ΠΜ για να παραλάβει το προσωπικό, ενώ τα CL-415 προετοιμάζονται να απογειωθούν με προορισμό το Ισραήλ και ενδιάμεσο σταθμό την Ρόδο. 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε εκτάκτως την 113 Πτέρυγα Μάχης στη Θεσσαλονίκη και επιλήφθηκε προσωπικά του συντονισμού των ενεργειών αποστολής αεροσκαφών CL-415 και C-130 και προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας στο Ισραήλ, προκειμένου να συνδράμουν στις επιχειρήσεις κατάσβεσης πυρκαγιών.

Χαιρέτησε τα πληρώματα και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αποστολή τους.

Συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας σε κατάσβεση πυρκαγιών στο Ισραήλ-1

Ευχαριστήριο μήνυμα της Πρεσβείας

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, ευχαρίστησε θερμά την Ελλάδα για τη συνδρομή της στην κατάσβεση των πυρκαγιών που μαίνονται από το απόγευμα της Τρίτης σε όλη τη χώρα.

«Τα Ελληνικά πυροσβεστικά στο Ισραήλ. Θα ενεργήσουν στην περιοχή της Ιερουσαλήμ. Ευχαριστούμε Ελλάδα», ανέφερε η ανάρτηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή