Και spa, και πάρτι!

8' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πόλη, στη θάλασσα ή στο βουνό, όπου και αν επιλέξετε να περάσετε τις φετινές γιορτές, το ξενοδοχείο είναι ο προορισμός.

ARIA HOTEL

Kipi Suites

Ανακαλύψτε τα Ζαγοροχώρια με ορμητήριο το Kipi Suites της Aria Hotels. Στις οκτώ άνετες σουίτες του θα απολαύσετε τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τον παραδοσιακό ηπειρώτικο τρόπο του Κεντρικού Ζαγορίου.

Info: Από 180 ευρώ σε δίκλινη σουίτα (ανάλογα με τον τύπο) με όλους τους φόρους και πλούσιο πρωινό τοπικών γεύσεων – ισχύει για τουλάχιστον τρεις διανυκτερεύσεις. Διαθέσιμα εορταστικά μενού για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

• Τηλ. 26530-71995, 6942-019196, www.ariahotels.gr

Και spa, και πάρτι!-1

Κατώγι Αβέρωφ 

Tο ξενοδοχείο-οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ της Aria Hotels, πρότυπο οινοτουριστικής μονάδας στην Ελλάδα, διαθέτει 15 δωμάτια, εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες ανέσεις, με θέα στο οινοποιείο και στο μετσοβίτικο τοπίο. Η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από τα κρασιά του αμπελώνα (λευκά και ερυθρά).

Info: Από 100 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο (ανάλογα με τον τύπο) τη βραδιά με όλους τους φόρους και εκλεκτό Eλληνικό Πρωινό, ποικιλία τοπικών γεύσεων – ελάχιστες τρεις διανυκτερεύσεις. Διαθέσιμα εορταστικά μενού για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

• Τηλ. 26560-42505, 6944-929232, www.ariahotels.gr

Και spa, και πάρτι!-2

AIROTEL GALAXY

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, οι γιορτές των Χριστουγέννων αποκτούν άλλο «χρώμα» στην πόλη της Καβάλας. Το αναδιαμορφωμένο και πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο Galaxy του ομίλου Airotel συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική και τεχνολογία με τη ζεστή φιλοξενία, υιοθετώντας καινοτόμες ιδέες που σέβονται το ύφος και τις παραδόσεις της περιοχής.

Info: Για το διάστημα από 24 έως 27 Δεκεμβρίου, το ξενοδοχείο προσφέρει πακέτα από 175 ευρώ (ανάλογα με τον τύπο του δωματίου) το άτομο για τρεις διανυκτερεύσεις. Η τιμή περιλαμβάνει Ελληνικό Πρωινό, καφέ και τσάι στα δωμάτια, ίντερνετ, χρήση γυμναστηρίου και χαμάμ, καθώς και εορταστικό δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων συνοδευόμενο από ζωντανή μουσική στο Roof Garden, αλλά και γεύμα 4 πιάτων ανήμερα. Οι ανωτέρω τιμές θα είναι σε ισχύ πάντοτε κατόπιν ελέγχου διαθεσιμότητας.

• Τηλ. 2510-224812, www.airotel.gr

Και spa, και πάρτι!-3

THE MET HOTEL, CHANDRIS

Κοντά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σε μικρή απόσταση από το κέντρο, το The Met Hotel προσφέρει εξαιρετική άνεση και άφθονες παροχές σε όσους επιλέξουν την πόλη του Θερμαϊκού για τις γιορτές. Αυτό το σύγχρονο ξενοδοχείο διαθέτει 212 δωμάτια και σουίτες, γκουρμέ εστιατόρια, ατμοσφαιρικά μπαρ, υπηρεσίες spa και άλλες εγκαταστάσεις που εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή.

Info: Μπορείτε να απολαύσετε εορταστικό δείπνο σε μπουφέ (συμπεριλαμβανομένου πακέτου ποτών), με ζωντανή μουσική αλλά και πρόγραμμα από DJ, στην τιμή των 70 ευρώ το άτομο την παραμονή των Χριστουγέννων και 95 ευρώ το άτομο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Επιπλέον, ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, το μεσημέρι, σας περιμένει πλούσιος μπουφές συνοδεία ζωντανής μουσικής, με 50 ευρώ το άτομο. Δωρεάν υπόγειος χώρος στάθμευσης.

• Τηλ. 2310-017000, www.chandris.gr

Και spa, και πάρτι!-4

MITSIS GALINI WELLNESS SPA & RESORT

Στην καλύτερη θέση ανάμεσα στο βουνό και στη θάλασσα και με τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών που αναβλύζουν σε όλη την περιοχή, το Galini Wellness Spa & Resort στα Καμένα Βούρλα, ένα από τα 17 πολυτελή ξενοδοχεία της αλυσίδας Mitsis Hotels, αποτελεί ιδανικό καταφύγιο ευεξίας σε απόσταση μόλις 150 χλμ. από την Αθήνα.

Το Galini Wellness Spa & Resort είναι χτισμένο με βάση την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, ενώ οι χώροι του είναι κομψά διακοσμημένοι και ιδιαίτερα ζεστοί, με το τζάκι να σας περιμένει αναμμένο. Τα δωμάτια διαθέτουν πολυτελή επίπλωση, αυτόνομη θέρμανση, δορυφορική TV, ψυγείο και μπαλκόνι/βεράντα με ωραία θέα.

Για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα, το Galini Wellness Spa & Resort έχει σχεδιάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει ζωντανή μουσική με πιάνο και μουσικοχορευτικές βραδιές με ορχήστρα την παραμονή και ανήμερα των εορταστικών ημερών.

Info: Για τις γιορτές, το ξενοδοχείο στις 4 διανυκτερεύσεις προσφέρει τη μία δώρο. Ετσι, οι τιμές διαμορφώνονται στα 145 ευρώ το δίκλινο τη βραδιά με πλήρη διατροφή και 110 ευρώ το δίκλινο τις ενδιάμεσες ημέρες. Το πρώτο παιδί (έως 12 ετών) είναι δωρεάν, ενώ η τιμή για το δεύτερο παιδί είναι 30 ευρώ τη βραδιά. Στο πακέτο περιλαμβάνονται ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς (χωρίς ποτά), καλωσόρισμα στο δωμάτιο, απασχόληση για παιδιά από τριών ετών, ελεύθερη χρήση της εξωτερικής ιαματικής πισίνας καθημερινά, Wi-Fi, χρήση γυμναστηρίου για μία ώρα/δωμάτιο, 10% έκπτωση σε θεραπείες spa αξίας άνω των 50 €/άτομο/ημέρα.

• Τηλ. 22350-80502, www.mitsishotels.com

Και spa, και πάρτι!-5

TOR HOTEL GROUP

Excelsior Hotel

Ζήστε τη δική σας χριστουγεννιάτικη ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Υποδεχτείτε το πνεύμα των Χριστουγέννων εξασφαλίζοντας τη διαμονή σας για τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο The Excelsior, απολαμβάνοντας τις αποκλειστικές γιορτινές εκπλήξεις και τις μοναδικές γευστικές αποκαλύψεις που έχει ετοιμάσει για τους φιλοξενουμένους του.

Info: Η εορταστική προσφορά περιλαμβάνει διαμονή με πρωινό, gala dinner για δύο άτομα (χωρίς τα ποτά), δωρεάν Wi-Fi, ένα ποτήρι Glühwein το άτομο/διαμονή και ζεστή σοκολάτα ρόφημα για τα παιδιά. Για τα Χριστούγεννα, πακέτο δύο ημερών (24/12 και 25/12) από 420 ευρώ (ανάλογα με τον τύπο δωματίου). Για την Πρωτοχρονιά, πακέτο τριών ημερών (30/1, 31/1 και 1/1) από 568 ευρώ (ανάλογα με τον τύπο δωματίου).

  • Tηλ. 2310-021000, www.excelsiorhotel.gr

Και spa, και πάρτι!-6

City Hotel

Αφήστε το πνεύμα των Χριστουγέννων να σας παρασύρει σαν τις νιφάδες του χιονιού ή υποδεχτείτε το νέο έτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Η συμπρωτεύουσα υπόσχεται εορταστικές διακοπές, με λάμψη και κοσμοπολίτικη διάθεση. Το City Hotel είναι ένα σύγχρονο urban nature ξενοδοχείο 4 αστέρων, στο κέντρο της πόλης, μόλις λίγα λεπτά από την πλατεία Αριστοτέλους και την πολυσύχναστη αγορά της οδού Τσιμισκή.

Info: Η εορταστική προσφορά περιλαμβάνει διαμονή με πρωινό, gala dinner (χωρίς τα ποτά), Wi-Fi, ένα ποτήρι Glühwein το άτομο/διαμονή και ζεστή σοκολάτα ρόφημα για τα παιδιά. Για τα Χριστούγεννα, πακέτο δύο ημερών (24/12 και 25/12) από 282 ευρώ (ανάλογα με τον τύπο δωματίου). Για την Πρωτοχρονιά, πακέτο τριών ημερών (30/1, 31/1 και 1/1) από 368 ευρώ (ανάλογα με τον τύπο δωματίου).

• Τηλ. 2310-269421, www.cityhotel.gr

Και spa, και πάρτι!-7

GRECOTEL

ASTIR* EGNATIA ALEXANDROUPOLIS

Στη γοητευτική Αλεξανδρούπολη, το Αstir* Egnatia σάς υποδέχεται για αξέχαστες γιορτές. Μέσα σε μια καταπράσινη έκταση πευκοδάσους, δίπλα στη θάλασσα και σε απόσταση αναπνοής από την αγορά και τα αξιοθέατα της πόλης, αποτελεί ιδανική αφετηρία για εξορμήσεις στο δάσος της Δαδιάς και στο Δέλτα του Εβρου. Επιλέξτε τις σουίτες με τζάκι και χαλαρώστε στο Elixir Fitness Club.

Info: Για τα Χριστούγεννα από 80 ευρώ τη βραδιά (ανάλογα με τον τύπο δωματίου), με δωρεάν διαμονή για παιδί έως 12 ετών. Την Πρωτοχρονιά η τιμή ξεκινά από 110 € και ισχύει για ελάχιστη διαμονή τριών διανυκτερεύσεων. Η προσφορά περιλαμβάνει πρωινό μπουφέ, χρήση εσωτερικής πισίνας, χαμάμ, σάουνας, τζακούζι και του γυμναστηρίου Elixir Fitness Club, late check-out, Wi-Fi και πάρκινγκ. Επίσης, όσοι επιλέγουν τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις μπορούν να απολαύσουν το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων προς 42 ευρώ το άτομο και της Πρωτοχρονιάς προς 52 ευρώ το άτομο. 

• Τηλ. 25510-38000, www.astiregnatia.com

Και spa, και πάρτι!-8

LARISSA IMPERIAL

Το Larissa Imperial αποφάσισε φέτος να κάνει το έργο του Αϊ-Βασίλη πιο εύκολο – άλλωστε τα δώρα δεν είναι σπαζοκεφαλιά, αλλά διασκέδαση! Χαρίστε σε αυτούς που αγαπάτε ονειρεμένες στιγμές χαράς στην πόλη που φόρεσε τα γιορτινά της. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν με την «Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων» και τον φανταστικό «Μύλο των Ξωτικών». Πιείτε ντόπιο τσίπουρο και ούζο, περιηγηθείτε στις ομορφιές του κάμπου και γιορτάστε στο πιο λαμπερό ρεβεγιόν της πόλης! Αναζωογονηθείτε στο Imperial Health Spa του ξενοδοχείου με θερμαινόμενη πισίνα και Jacuzzi και βέβαια με τις μοναδικές θεραπείες για πρόσωπο και σώμα.

Info: Εορταστική προσφορά διαμονής από 90 ευρώ ανά διανυκτέρευση (ανάλογα με τον τύπο δωματίου). Το παιδί έως 6 ετών δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων. 25% έκπτωση στην 4η και σε κάθε επιπλέον διανυκτέρευση. Η έκπτωση δεν συνδυάζεται με καμία άλλη προσφορά.

Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης πρωινό σε μπουφέ, 25% έκπτωση στο 2ο δωμάτιο για οικογένειες 4 ατόμων, χρήση εσωτερικής πισίνας, χαμάμ, σάουνας, τζακούζι και γυμναστηρίου, late check out, Wi-Fi και πάρκινγκ. Επίσης, όσοι επιλέξουν το ξενοδοχείο για τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις μπορούν να απολαύσουν το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων προς 38 ευρώ το άτομο και της Πρωτοχρονιάς προς 44 ευρώ το άτομο.

Υπάρχουν επίσης προσφορές για τουλάχιστον τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό και δείπνο (από 135 ευρώ ανά διανυκτέρευση) αλλά και οικογενειακό εορταστικό πακέτο για δύο ενηλίκους και δύο παιδιά για ελάχιστη διαμονή τριών διανυκτερεύσεων (από 236 ευρώ/διανυκτέρευση).

• Τηλ. 2410-687600, www.larissaimperial.com

Και spa, και πάρτι!-9

CARAMEL Grecotel Boutique Resort

Το εντυπωσιακό Caramel στο Ρέθυμνο της Κρήτης, με τη γοητεία ενός εξωτικού προορισμού μέσα σε φοινικόδεντρα, κήπους και πλακόστρωτα δρομάκια, σας υποδέχεται για γλυκές οικογενειακές στιγμές. Δραπετεύστε στον χώρο και στον χρόνο επιλέγοντας ανάμεσα σε 70 Luxury Suites, 2 Caramel Μaisonettes και 2 Bedroom Beach Villas. Αφεθείτε στη γοητεία των ημερών με γιορτινά τραγούδια και κάλαντα, μυρωδιές από αχνιστό τσάι και σπιτικές λιχουδιές που πλημμυρίζουν τα πολυτελή σαλόνια. Οι μικροί θα γοητευτούν από τα χριστουγεννιάτικα παραμύθια πλάι στο τζάκι και οι μεγαλύτεροι θα γιορτάσουν με την αίγλη ενός ρεβεγιόν αλλοτινών καιρών.

Info: Εορταστική προσφορά διαμονής από 130 ευρώ ανά διανυκτέρευση (ανάλογα με τον τύπο δωματίου) για τουλάχιστον τρεις διανυκτερεύσεις. Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης πρωινό σε μπουφέ, προσφορά καλωσορίσματος στο δωμάτιο με μπουκάλι νερό, κρασί και χριστουγεννιάτικα γλυκά, δωρεάν αναβάθμιση δωματίου, βάσει διαθεσιμότητας, είσοδο στο γυμναστήριο, late check-out.

Το οικογενειακό εορταστικό πακέτο, για δύο ενηλίκους και δύο παιδιά έως 14 ετών, ξεκινά από 170 ευρώ ανά διανυκτέρευση, για τουλάχιστον τρεις διανυκτερεύσεις και ανάλογα με τον τύπο του οικογενειακού δωματίου. Περιλαμβάνει και το εορταστικό δείπνο της παραμονής των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς συνοδεία μουσικής (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά).• 

Τηλ. 28310-71803, www.caramel.grecotel.com

Και spa, και πάρτι!-10

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή