Τέλος ο Λέσκοτ από την ΑΕΚ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέλος στη συνεργασία της με τον Τζόλεον Λέσκοτ έβαλε η ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα στον επίσημο ιστότοπό της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τζόλεον Λέσκοτ και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Όπως είχε προκύψει, νωρίτερα αυτή τη βδομάδα, από διαρροές της ομάδας οι δυσμενείς κρίσεις του Λεσκότ για την πορεία του προγράμματος αποκατάστασής που ακολουθεί στην ΑΕΚ, ενόχλησαν σε τέτοιο σημείο τη διοίκηση της ομάδας που θέλει να τον αποδεσμεύσει, ασχέτως αν το οικονομικό κόστος ενδέχεται να είναι μεγάλο.

Σε συνάντηση του διευθύνοντα σύμβουλου της ΑΕΚ Μηνά Λυσσάνδρου με τους εκπροσώπους του παίκτη την Τρίτη στην Αθήνα » φέρεται να τους είπε,  «Aν δεν φύγετε στα επόμενα δέκα λεπτά, θα σας βγάλω εγώ έξω με τις κλωτσιές» όταν αυτοί μίλησαν με απαξιωτικά λόγια για την ομάδα.

O ίδιος δήλωνε στο περιβάλλον του πως δεν θέλει να φύγει από την ομάδα και πως η διαρροή στον Τύπο περί δυσαρέσκειας δεν ήταν από αυτόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή