“Λάθος απ’την αρχή” του συγγραφέα Γιάννη Ζιώτη

“Λάθος απ’την αρχή” του συγγραφέα Γιάννη Ζιώτη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο μεταφρασμένος Έλληνας συγγραφέας Γιάννης Ζιώτης, μια δυνατή υπογραφή του καιρού του, με διεθνές κύρος και αναγνώριση, μας προκαλεί να αναμετρηθούμε με το δικό του "ΛΑΘΟΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ" και να στριφογυρίσουμε εμφατικά την κλεψύδρα του χρόνου που μετράει ήδη τους χαμένους της κόκκους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

«Δεν αντιμετωπίζω καταστάσεις μιας εικονικής πραγματικότητας σε video game, αλλά νιώθω σαν να βρίσκομαι στη μέση μιας καταιγίδας που αδυνατώ να διαχειριστώ, σ’ ένα απέραντο καζίνο, όπου πάνω στην πράσινη τσόχα οι εναπομείναντες θαμώνες, τζογάρουν στην εξόντωσή μου τα τελευταία τους λεφτά».

Αυτό θα έλεγε ο Προκόπης, ο πιο έμπειρος συντάκτης της εφημερίδας «Κόσμος Εν Υπνώσει», διαισθανόμενος ίσως την κόκκινη γραμμή που περνούσε.

Καμιά φορά δεν αρκεί ν’ αγαπήσεις και ν’ αγαπηθείς με όλη σου τη δύναμη.

Το θέμα είναι ποια αόρατη δύναμη κρατάει την κλεψύδρα και την κουνάει επιτακτικά σε βάρος σου, για να ξοδέψει γοργά και τον τελευταίο κόκκο της.

Και αυτός φυσικά δεν είναι ο δίκαιος Θεός.

Μια φανταστική ιστορία για ένα λάθος απ’ την αρχή…

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή