Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γ. Καρράς από την Ενωση Κεντρώων

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γ. Καρράς από την Ενωση Κεντρώων

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με 7 βουλευτές έμεινε από χθες ο κ. Βασ. Λεβέντης, καθώς ο κ. Γιώργος Καρράς που εθεωρείτο ένας εκ των πλέον δραστήριων στελεχών της Εν. Κεντρώων ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την Κ.Ο.

«Ευχαριστώ τον Βασίλη Λεβέντη που μου έδωσε την ευκαιρία να εκλεγώ βουλευτής και να εργαστώ για το καλό του τόπου. Κι ως ανεξάρτητος βουλευτής δεσμεύομαι να έχω αυτόνομη πολιτική πορεία και να συνεχίσω να εργάζομαι με τις λίγες δυνάμεις μου για το καλό της πατρίδας», δήλωσε ο κ. Καρράς.

Η ανακοίνωση προκάλεσε την οργή του κ. Λεβέντη, καθώς με τον κ. Καρρά είναι επί δεκαετίες οικογενειακοί φίλοι και, όπως έλεγαν συνεργάτες του, «ο πρόεδρος δεν περίμενε ποτέ ότι ο Καρράς δεν θα παρέδιδε την έδρα του». Οι ίδιες πηγές θεωρούσαν επίσης υπερβολικό ο βουλευτής να παραιτήθηκε επειδή, όπως έλεγαν, «διαμαρτυρήθηκε που δεν ενημερώθηκε εγκαίρως για τη στάση μας σε μια τροπολογία» ή γιατί «τα παιδιά στο γραφείο ξέχασαν τις προάλλες να του βγάλουν μια είσοδο για συγγενή του στη Βουλή».

Ως εκ τούτου στην Εν. Κεντρώων πίστευαν (χωρίς να το λένε ευθέως) ότι ο κ. Καρράς πιθανώς προσανατολίζεται για τη Ν.Δ. εξ ου και ο κ. Λεβέντης όχι μόνον χαρακτήρισε τον φίλο του ανέντιμο, αλλά στην ανακοίνωση που εξέδωσε είπε ότι «το μέλλον θα δείξει ποιος δάκτυλος υπάρχει αν δεν παραδώσει την έδρα του». Οι δε συνεργάτες του υπενθύμιζαν επιπλέον ότι «η έδρα του χαρίστηκε καθώς οι εκλογές έγιναν με λίστα του προέδρου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή