Στη συγκέντρωση της Αβάνας ο κ. Τσίπρας

Στη συγκέντρωση της Αβάνας ο κ. Τσίπρας

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δημόσια λαϊκή συγκέντρωση προς τιμήν του Φιντέλ Κάστρο θα παρευρεθεί ο πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναχώρησε για την Αβάνα χθες βράδυ. Η εκδήλωση, στην οποία θα παραστούν όσοι ξένοι ηγέτες επιθυμούν να τιμήσουν τον αποθανόντα με την παρουσία τους, θα πραγματοποιηθεί στην Plaza de la Revolution, στην Αβάνα και εντάσσεται στο πρόγραμμα του οκταήμερου εθνικού πένθους που ανακοίνωσε η κουβανική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού, τον κ. Τσίπρα θα συνοδεύσει στο ταξίδι του στην Αβάνα μόνο ο σύμβουλός του επί των διπλωματικών, Βαγγέλης Καλπαδάκης, ενώ η παραμονή του στην κουβανική πρωτεύουσα θα είναι για περίπου 12 ώρες και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για το ταξίδι της επιστροφής, με προγραμματισμένη άφιξή του στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η ταφή της τέφρας του εκλιπόντος Κουβανού ηγέτη θα γίνει την προσεχή Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή