Το Κύπελλο επιστρέφει με τη 2η αγωνιστική των ομίλων

Το Κύπελλο επιστρέφει με τη 2η αγωνιστική των ομίλων

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά (3-0) και μέσω της σημερινής αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα προσπαθήσει να κερδίσει για να εξασφαλίσει και τυπικά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς την αντιστροφή του κλίματος. Χωρίς τον Βαγγέλη Πλατέλλα που τραυματίστηκε και έμεινε εκτός αποστολής, αλλά και με κάποιες απουσίες είτε για λόγους ξεκούρασης είτε για λόγους τραυματισμού, η Ενωση αντιμετωπίζει την Καρδίτσα σε μια πόλη με έντονο «κιτρινόμαυρο» στοιχείο. Ο Μπάρκας έχει μείνει εκτός αποστολής, καθώς ο Μοράις φαίνεται να τον υπολογίζει για βασικό στο πρωτάθλημα, ενώ ο Γαλανόπουλος αναμένεται να είναι στους πρώτους 11.

Από τις υπόλοιπες πέντε αναμετρήσεις ξεχωρίζει η μάχη του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Αρης μετά τη δύσκολη επικράτηση εναντίον του Κισσαμικού για το πρωτάθλημα θέλει τη νίκη ή έστω την ισοπαλία προκειμένου να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, καθώς το Κύπελλο αποτελεί σημαντικό στόχο για τον Νίκο Αναστόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του. Ο Αστέρας Τρίπολης από την άλλη πλευρά, μετά το 1-1 με την ΑΕΛ για τη Σούπερ Λίγκα δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Για τον ίδιο όμιλο, η Βέροια υποδέχεται τον Αιγινιακό στην τελευταία ευκαιρία των δύο ομάδων για πρόκριση στους «16».

Στην Κρήτη ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει τη Σπάρτη που φιλοδοξεί να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα που έχει στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Οι Κρητικοί έχασαν με ευρύ σκορ από την ΑΕΚ το Σάββατο, ενώ το παιχνίδι φαινόταν ισορροπημένο και η ομάδα της Πελοποννήσου προέρχεται από τη νίκη επί της Αναγέννησης με 2-0.

Η ευχάριστη έκπληξη της Σούπερ Λίγκας ο ΠΑΣ Γιάννινα, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, δοκιμάζεται στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους και στο Κύπελλο και ο νικητής θα πανηγυρίσει από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή