Η Ελλάδα 19η χώρα που συμμετέχει στις γαλλικές ιπποδρομίες

Η Ελλάδα 19η χώρα που συμμετέχει στις γαλλικές ιπποδρομίες

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 19η χώρα που συμμετέχει στις γαλλικές ιπποδρομίες Pari Mutuel Urbain (PMU) έγινε η Ελλάδα. Μιλώντας κατά την παρουσίαση της νέας συνεργασίας με τη θυγατρική του ΟΠΑΠ, Ιπποδρομίες Α.Ε., ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της PMU, Αλεν Ρεπλαντί-Μπερνάρντ, χαρακτήρισε πολύ σημαντική αυτή τη συνεργασία των δύο επιχειρήσεων, σημειώνοντας ότι «οι παίκτες στην Ελλάδα γνωρίζουν ήδη τις γαλλικές κούρσες» και ότι θα «είναι ιδιαίτερα επωφελές για αυτούς να συμμετέχουν σε αυτό τον τεράστιο ιπποδρομιακό κουμπαρά». Η παρουσίαση της νέας συνεργασίας έγινε το περασμένο Σάββατο στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου.

Οι εκπρόσωποι της PMU και της εταιρείας παρουσίασαν τη στρατηγική συνεργασία και το ιπποδρομιακό προϊόν και ενημέρωσαν διεξοδικά για την απευθείας συμμετοχή από τη χώρα μας στον στοιχηματισμό σε περισσότερες από 10.000 γαλλικές κούρσες τον χρόνο. Στον γαλλικό ιπποδρομιακό κουμπαρά μετέχουν συνολικά 19 χώρες με 24.000 σημεία πώλησης. Ο συνολικός τζίρος τους ανέρχεται σε 8,2 δισ. ευρώ τον χρόνο και 22,5 εκατομμύρια ευρώ κατά μέσον όρο ανά ημέρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον συγκεκριμένο «κουμπαρά» στοιχηματίζονται 823.500 ευρώ κατά μέσον όρο ανά γαλλική ιπποδρομία.

Σύμφωνα με τον κ. Σπύρο Φωκά, α΄ αντιπρόεδρο της εταιρείας Ιπποδρομίες Α.Ε., η νέα συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής για την αναβάθμιση των ελληνικών ιπποδρομιών. «Μέσω αυτής της συνεργασίας αναβαθμίζουμε περαιτέρω το προϊόν και την παικτική εμπειρία», είπε ο κ. Φωκάς. Το παρών στην παρουσίαση έδωσε η Φίλιππος Ενωση, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρό της Γιώργο Βαρδινογιάννη, ιδιοκτήτες, αναβάτες και προπονητές, το Δ.Σ. της Ιπποδρομίες Α.Ε. και πλήθος πρακτόρων του ΟΠΑΠ. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιπρόεδρος των γαλλικών ιπποδρομιών France Galop, Ζαν-Πιερ Κολόμπου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή