Σκηνοθέτησε την απαγωγή του ο εγγονός του Ανιέλι, Λάπο Ελκαν

Σκηνοθέτησε την απαγωγή του ο εγγονός του Ανιέλι, Λάπο Ελκαν

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη του Λάπο Ελκαν, εγγονού του Τζιάνι Ανιέλι, προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης καθώς φέρεται να σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να αποσπάσει δέκα χιλιάδες ευρώ από την οικογένειά του.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλούμενο την εφημερίδα La Repubblica, ο Έλκαν, επιχειρηματίας τριάντα εννέα ετών «φέρεται να είχε ανάγκη τα χρήματα διότι είχε ξοδέψει όλα τα λεφτά του σε πάρτι δυο ημερών με ιερόδουλη, στο Mανχάταν με αλκοόλ και ναρκωτικά.

Σύμφωνα μάλιστα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης στα οποία αναφέρεται η ιταλική εφημερίδα, ο Ελκαν έπρεπε να επιστρέψει χρήματα στην ιερόδουλη, η οποία φέρεται να είχε αγοράσει ναρκωτικά. Και για τον λόγο αυτό ζήτησε από την οικογένειά του 10.000 ευρώ, προσθέτοντας ότι ήταν στα χέρια μιας γυναίκας που του είχε στερήσει την ελευθερία του και θα του έκανε κακό αν δεν έστελναν το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Η οικογένεια του Λάπο Έλκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρώμης, αποτάθηκε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, η οποία, οργάνωσε δήθεν παράδοση των χρημάτων και εξακρίβωσε ότι επρόκειτο για μια σκηνοθετημένη απαγωγή. Ο Ιταλός επιχειρηματίας όμως θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης καθώς απαγγέλθηκαν σε βάρος του κατηγορίες για ψευδή αναφορά περιστατικού.

Το 2005, ο Λάπο Έλκαν κινδύνευσε να χάσει την ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών όταν κατέρρευσε στο σπίτι τρανσέξουαλ ιερόδουλης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή