ORIS Williams Chronograph Carbon Fibre Extreme

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτός είναι ο πρώτος πανάλαφρος χρονογράφος από ανθρακόνημα της Oris. H ελβετική εταιρεία εισήγαγε μία νέα–πρωτόγνωρη στην ωρολογοποιία– τεχνολογία κατασκευής και επεξεργασίας αυτού του υλικού, για την οποία κατοχύρωσε μάλιστα και τη σχετική πατέντα. Η ιδέα προήλθε από τη μακροχρόνια σχέση της Oris με τον κόσμο της Formula 1 και την ομάδα της Williams και εκμεταλλεύεται δύο σημαντικά πλεονεκτήματα του ανθρακονήματος: την στιβαρότητα και την υδατοστεγανότητα. Φύλλα πολυμερούς ενισχυμένου με πλεκτό ανθρακόνημα, τοποθετούνται χειρωνακτικά σε ειδικά καλούπια και συμπιέζονται στους 130°C σε ειδικούς φούρνους. Η μέθοδος αυτή εξασφαλίζει ένα συμπαγές υλικό χωρίς κενά.

ORIS Williams Chronograph Carbon Fibre Extreme-1

Στεγανή στα 100 μ., κάθε κάσα είναι χειροποίητη, έχει διάμετρο 44 mm, και φέρει στεφάνη, πίσω καπάκι, κορόνα και μπουτόν από τιτάνιο με μαύρη επίστρωση DLC. Στο εσωτερικό της κρύβει τον αυτόματο Oris Calibre 674, ο οποίος βασίζεται στον ΕΤΑ 7750 Valjoux. Στο ευανάγνωστο καντράν οι μετρητές και οι δείκτες του χρονογράφου είναι στο φωτεινό μπλε χρώμα της Williams.

ORIS Williams Chronograph Carbon Fibre Extreme-2

     

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Rist Hellas (τηλ.: 2310-471155)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή