Η 18η Biennale στην Αλβανία

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«ΣΠΙΤΙ» και τα στοιχεία που το αποτελούν ή το καταστρέφουν: Ιστορία + Σύγκρουση + Όνειρο + Αποτυχία (HOME= History + Conflict + Dream + Failure). Αυτό είναι το θέμα της 18ης Biennale, που θα διοργανωθεί από 4 έως 9 Μαίου 2017 στα Τίρανα και το Δυρράχιο της Αλβανίας, με τη συνεργασία της Διεθνούς Ένωσης BJCEM-Biennale des jeunes créateurs de l’Europe et de la Méditerranée και του Υπουργείου Πολιτισμού της Δημοκρατίας της Αλβανίας.

Στην Biennale αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 230 νέοι καλλιτέχνες της Ευρώπης και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, και για το λόγο αυτό η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας προσκαλεί τους νέους καλλιτέχνες της χώρας μας να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής. Η πρόσκληση απευθύνεται σε εικαστικούς καλλιτέχνες, κινηματογραφιστές, συγγραφείς/λογοτέχνες, καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών, μουσικούς και σχεδιαστές 18 μέχρι 34 ετών (να έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 1982), Έλληνες ή/και διαμένοντες νόμιμα στην Ελλάδα. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση Νέας Γενιάς/Τμήμα Πολιτισμού& Κοινωνικής Συμμετοχής: E-mail: [email protected] , Τηλ.: 210-3442798 και 210-3442803.

Η BJCEM είναι διεθνές δίκτυο, μοναδικό στον Ευρω-Μεσογειακό χώρο, με περισσότερα από 60 μέλη και εταίρους από χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, χάρη στην υποστήριξη των οποίων καθίσταται δυνατή ανελλιπώς η διοργάνωση της Biennale που εξασφαλίζει τη συμμετοχή νέων καλλιτεχνών από τις περιοχές που εκπροσωπούν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή