NΔ: Ο πρωθυπουργός είναι απών σε μία κρίσιμη εβδομάδα

NΔ: Ο πρωθυπουργός είναι απών σε μία κρίσιμη εβδομάδα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μία κρίσιμη εβδομάδα, κατά την οποία ο πρωθυπουργός είναι απών, αναφερόμενος στο ταξίδι του στην Κούβα. Αυτό όμως όπως είπε δεν μπορεί να τον κάνει να δραπετεύσει από τις ευθύνες του, καθώς όπως ανέφερε είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για ό, τι υπογράφει. Παράλληλα ο κ. Κικίλιας τόνισε πως η ΝΔ επιθυμεί να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς καθυαστερήσεις και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικά:

«Η Νέα Δημοκρατία, μαζί με την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών, επιθυμεί να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς καθυστερήσεις και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη χώρα. Ωστόσο, την πιο κρίσιμη εβδομάδα και ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επαναλαμβάνει μονότονα ότι η Κυβέρνηση διαπραγματεύεται, ο πρωθυπουργός είναι απών.Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να δραπετεύσει από τις ευθύνες του με ένα ταξίδι στην Κούβα. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για ό,τι υπογράφει.Όσες φορές μίλησαν για κόκκινες γραμμές, για πολιτική συμφωνία, για υπερήφανη διαπραγμάτευση, στο τέλος οι Έλληνες το πληρώσαμε πανάκριβα.Και μία παγκόσμια πρωτοτυπία!Συνήθως οι Κυβερνήσεις τα φορτώνουν στις προηγούμενες.Τώρα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατηγορεί την επόμενη…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή