Η μεγαλύτερη κρίση επί ημερών Σαββίδη

Η μεγαλύτερη κρίση επί ημερών Σαββίδη

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Με απόφαση του Βλάνταν Ιβιτς ο Γιώργος Τζαβέλλας θα προπονείται με τη β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ «ενημερώθηκε ότι θα προπονείται με την Κ20 για παραβίαση εσωτερικού κανονισμού σε θέματα πειθαρχίας» όπως ανέφεραν άνθρωποι της ΠΑΕ.

Είναι η πρώτη συνέπεια μετά την απρόσμενη ανατροπή με 3-4 από τον Ατρόμητο και τα όσα ακολούθησαν με τις «βόμβες» του Ιβιτς στη συνέντευξη Τύπου. Ο Σέρβος τεχνικός κατηγόρησε ευθέως παίκτες του ότι «μπορούν, αλλά δεν θέλουν» λίγα λεπτά αφού το 3-1 υπέρ του ΠΑΟΚ έγινε 3-4 μέσα σε ένα 20λεπτο.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν εκνευρισμένος και απογοητευμένος ακούγοντας όλα όσα του έλεγαν Μίχελ και Ιβιτς. Διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να ξαναπάει στην Τούμπα (προφανώς εν θερμώ) και τους έδωσε το «πράσινο φως» να προχωρήσουν στην… εκκαθάριση.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο Τζαβέλλας είναι ο πρώτος παίκτης που πληρώνει τα όσα έγιναν προχθές. Είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν κι άλλοι, αλλά σε αυτόν τον ΠΑΟΚ και όπως εξελίσσεται η κατάσταση τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, κανείς δεν ξέρει τι (του) ξημερώνει.

Μετά τις δηλώσεις Ιβιτς τίποτα δεν πρόκειται να είναι ίδιο στον ΠΑΟΚ, που βιώνει την πιο μεγάλη κρίση του επί Σαββίδη. Προπονητής να κατηγορεί δημόσια παίκτες του για μειωμένη απόδοση δεν έχει ξαναγίνει όχι στον ΠΑΟΚ, αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Οι δηλώσεις του Σέρβου δίχασαν ήδη τον κόσμο, τους παλαίμαχους, τους πάντες. Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι το κλίμα στον Δικέφαλο είναι εξαιρετικά αρνητικό.

Το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου στα Τρίκαλα αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όχι τόσο για όσα θα συμβούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά για όσα θα πει ο Ιβιτς στην συνέντευξη Τύπου.

Είναι επίσης λογικό κάποια στιγμή τις επόμενες ημέρες να πάρει θέση για όλα όσα συμβαίνουν και ο Τζαβέλλας, ο οποίος προσφάτως ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ έως το 2020, αλλά εν τέλει κατέληξε ξανά στην Κ20, εκεί όπου τον είχε στείλει ο Αγγελος Αναστασιάδης.

Ανοικτή «πληγή» παραμένει και το θέμα του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος ήταν και προχθές εκτός αποστολής με την αιτιολογία πως ήταν άρρωστος. Κάποια στιγμή θα ανοίξει και πάλι αυτό το θέμα.

Από την ΠΑΕ διαψεύστηκε χθες ότι πραγματοποιήθηκε ραντεβού του Λιούμπος Μίχελ με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ για τη θέση του προπονητή.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το αγωνιστικό. Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Παναγιώτης Γλύκος με διάταση στον προσαγωγό. Αιμάτωμα στην κνήμη έχει ο Χοσέ Κάνιας, ενώ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς ο Φακούντο Περέιρα.

Χθες έγινε γνωστό ότι η αστυνομία βρήκε τον οπαδό του ΠΑΟΚ που είχε πετάξει τη φωτοβολίδα στον αγώνα με την ΑΕΚ. Πρόκειται για 18χρονο άνδρα, ο οποίος ήδη κρατείται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή