Σε δεύτερη μοίρα ο αγώνας του ΠΑΟΚ

Σε δεύτερη μοίρα ο αγώνας του ΠΑΟΚ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι η πρώτη φορά που ένα παιχνίδι έχει πολύ μικρότερο ενδιαφέρον από τη συνέντευξη Τύπου που θα ακολουθήσει αυτού. Ο ΠΑΟΚ παίζει σήμερα (17.15) στα Τρίκαλα για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά είναι γεγονός πως όλοι περιμένουν το τέλος του αγώνα και όσα θα πει ο Βλάνταν Ιβιτς μετά τις «βόμβες» που εξαπέλυσε το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Σέρβος τεχνικός φέρεται να έχει ενοχληθεί από σχόλια που έκανε ο διεθνής αμυντικός για τις ικανότητές του και τις πιθανότητες νίκης της ομάδας του στον αγώνα με τη Φιορεντίνα. Αυτό ήταν που εξόργισε τον Ιβιτς, όμως με ενδιαφέρον αναμένεται τι θα πει μετά το σημερινό παιχνίδι, από το οποίο απέκλεισε τους Ροντρίγκες, Μάτος, Βαρέλα, Κάμπος και Κουλούρη, αλλά επανέφερε τους Αθανασιάδη και Περέιρα. Απών θα είναι και ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος υπέστη κάκωση στο ισχίο και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για το θέμα Τζαβέλλα πήρε θέση ο ΠΣΑΠ με ανακοίνωσή του, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως «το ποδόσφαιρο, ως παιχνίδι λαθών και έντονων συναισθημάτων, προκαλεί συχνά αντιδράσεις που θα μπορούσαν να αποφευχθούν, με καλύτερη διαχείριση των στιγμών και μεγαλύτερη ψυχραιμία. Για το καλό του παιχνιδιού το οποίο πρέπει να προστατεύουμε, προσπαθώντας να το βελτιώσουμε, ακόμα και μέσα από διαφωνίες που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο στο πλαίσιο της λειτουργίας μιας ομάδας, αλλά πρέπει να εκφράζονται δίχως εν θερμώ τοποθετήσεις, που δεν ωφελούν σε τίποτα. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών αντιτίθεται σε κάθε μορφής υπερβολές, όπως και σε χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν, μειώνουν και απαξιώνουν. Σταθερά και διαχρονικά, ο ΠΣΑΠ είναι στο πλευρό των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή