Μοσκοβισί: Χρειάζεται ακόμη δουλειά για την τεχνική συμφωνία

Μοσκοβισί: Χρειάζεται ακόμη δουλειά για την τεχνική συμφωνία

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι συνομιλίες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές προχωρούν ωστόσο χρειάζεται ακόμη δουλειά μέχρι να φτάσουμε στην τεχνική συμφωνία δήλωσε την Πέμπτη ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις οικονομικές υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί.

«Οι συζητήσεις συνεχίζονται, οι θέσεις συγκλίνουν ολοένα και περισσότερο, αλλά υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει», τόνισε ο Μοσκοβισί σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα πως η τεχνική συμφωνία για τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις στο πλαίσιο του τρέχοντος προγράμματος διάσωσης 86 δισεκατομμυρίων ευρώ είναι εφικτός.

Αυτό θα επιτρέψει στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στις Βρυξέλλες στις 5 Δεκεμβρίου για την τακτική συνεδρίαση, να ξεκινήσουν τις συζητήσεις για τα «μεσοπρόθεσμα» μέτρα μείωσης του ελληνικού χρέους μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο θα λήξει το 2018 , δήλωσε ο Πιερ Μοσκοβισί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή