Επιστροφή στο Asbury Park

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το να αποχωρήσεις από το αρχιτεκτονικό γραφείο του Ian Schrager και το πρώτο project που θα αναλάβεις να είναι ένα ξενοδοχείο που απέχει «έτη φωτός» από τη σκηνή του design της Νέας Υόρκης μοιάζει με… σουρεαλιστικό σενάριο.

Για την Anda Andrei, πάλι, το Asbury, στην περιοχή του Asbury Park στο Νιου Τζέρσεϊ, ήταν μια ευκαιρία για να ασχοληθεί με μικρότερης κλίμακας έργα, σε επαφή με την κοινότητα και τον άνθρωπο.

Το Asbury, που στεγάζεται σε ένα πρώην καταφύγιο του στρατού σωτηρίας, σε καλωσορίζει με ένα lobby που μοιάζει με αίθριο-playroom γεμάτο βιβλία, χαμηλούς καναπέδες και ένα μπιλιάρδο.

Ακόμα και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διαφορετικοί εδώ, φτιαγμένοι έτσι ώστε να εκφράζουν την κουλτούρα και την εξωστρέφεια του Τζέρσεϊ στα ’60s, τότε που φημιζόταν για την jazz, rock ’n’ roll και doo-wop σκηνή του: θα δείτε σινεμά στην ταράτσα, θα πιείτε μπίρα στον κήπο από μια ρετρό καντίνα, θα ακούσετε live στο Soundbooth, εξερευνώντας τους δίσκους που υπάρχουν στους τοίχους του.

Οσο για την έλλειψη εστιατορίου, ήταν συνειδητή επιλογή, ώστε να υποστηρίζονται τα μαγαζιά της περιοχής – «έτσι κάνεις τη διαφορά», λέει η Andrei.

www.theasburyhotel.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή