LONGINES Heritage RailRoad

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμπνευσμένο από ένα μοντέλο της δεκαετίας του 1960, το RailRoad εντυπωσιάζει με την απλότητα και τον διαχρονικό του χαρακτήρα και επιβεβαιώνει τη μακρά παράδοση της Longines στην κατασκευή ρολογιών για τους σιδηροδρόμους, όταν η ακρίβεια ήταν ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και την αξιοπιστία των υπηρεσιών σιδηροδρόμων διεθνώς. Στις αρχές του 20ού αιώνα ρολόγια της ελβετικής μάρκας φορούσαν οι υπάλληλοι πολλών σιδηροδρομικών εταιρειών σε Ρουμανία, Σερβία, Περσία, Ιταλία, Καναδά, ΗΠΑ, Τουρκία, ακόμη και στην Κίνα, εδραιώνοντας τη φήμη της Longines και σ’ αυτόν τον τομέα.

LONGINES Heritage RailRoad-1

Η στιβαρή ατσάλινη κάσα του RailRoad έχει διάμετρο 40 mm και περικλείει ένα εκρού καντράν με μεγάλους αραβικούς αριθμούς (προσέξτε ότι αντί του 12 έχει το 0) ενώ εσωτερικά υπάρχει 24ωρη κλίμακα. Τα γράμματα R.R (από το RailRoad) υπήρχαν και στο πρωτότυπο μοντέλο, μόνο που τότε αντί του 888 (αριθμού που αναφέρεται στον μηχανισμό του ρολογιού, τον αυτόματο L888.2) υπήρχε το 280 (ο μηχανισμός εκείνου του μοντέλου). Κάτω μπορείτε να δείτε το πρωτότυπο Railroad της δεκαετίας του '60 (αριστερά) και τον σύγχρονο απόγονό του, το remake του 2016 (δεξιά).

LONGINES Heritage RailRoad-2
LONGINES Heritage RailRoad-3

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή