Η 1η συμμετοχή της ALUMINCO στον θεσμό “Greek Export Awards” της χάρισε δύο βραβεία

Η 1η συμμετοχή της ALUMINCO στον θεσμό “Greek Export Awards” της χάρισε δύο βραβεία

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για 1η φορά η ALUMINCO συμμετείχε στο θεσμό “Greek Exports Awards” ο οποίος συνεχίζεται με επιτυχία για 5η συνεχή χρονιά βραβεύοντας τις εταιρίες εκείνες που καταφέρνουν να συμβάλουν στην τόνωση της Ελληνικής Οικονομίας.    

Πιο συγκεκριμένα, στη κατηγορία Top Branded Export Product το CRYSTALLINE κέρδισε το Ασημένιο βραβείο, ανταγωνιζόμενο προϊόντα ευρείας κατανάλωσης  που ανήκουν πολλά από αυτά στη κατηγορία FMCG. Τα κύρια κριτήρια αξιολόγησης σε αυτή την κατηγορία ήταν το ποσοστό καινοτομίας του προϊόντος, η ποιότητά του, οι εξαγωγές του σε απόλυτο αριθμό καθώς και τα πλεονεκτήματά του για το χρήστη.  

Στη κατηγορία Top Industrial Export Company, απονεμήθηκε στην ALUMINCO το Χάλκινο βραβείο, με κριτήρια αξιολόγησης το ποσοστό εξαγωγών της τα τελευταία τρία χρόνια σε τζίρο αλλά και σε απόλυτο αριθμό, το συνολικό μέγεθος της εταιρίας σε εγκαταστάσεις και αριθμό εργαζομένων, την παρουσία της σε Διεθνείς εκθέσεις αλλά και τη συνολική δραστηριότητά της σε αγορές του Εξωτερικού.

Είμαστε Υπερήφανοι που η εταιρία μας μπορεί και συγκαταλέγεται ανάμεσα σε εκείνες που παρά τις αντιξοότητες συμβάλουν στην ευημερία της Ελληνικής κοινωνίας.  

    

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή