Η Arval ξεπέρασε τα 1.000.000 μισθωμένα οχήματα σε διεθνές επίπεδο

Η Arval ξεπέρασε τα 1.000.000 μισθωμένα οχήματα σε διεθνές επίπεδο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Arval, θυγατρική της BNP Paribas η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της μίσθωσης οχημάτων, ξεπέρασε το κατώφλι του ενός εκατομμυρίου οχημάτων, στις 28 χώρες που λειτουργεί.

Στα τέλη του 2015, ο συνολικός μισθωμένος στόλος της Arval ήταν 949.000 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της GE Fleet Services, την οποία απέκτησε η Arval τον Νοέμβριο του 2015.

Η Arval σήμερα μισθώνει ένα εκατομμύριο οχήματα στους πελάτες της, οι οποίοι είναι μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς επίσης και επαγγελματίες.

Πάνω από 6.000 υπάλληλοι παρέχουν καθημερινά εξειδικευμένες συμβουλές και αξιόπιστη εξυπηρέτηση σε πελάτες, οδηγούς και οχήματα.

Ο πρόεδρος της Arval Philippe Bismut, δηλώνει: «Είμαι πολύ περήφανος για αυτό το επίτευγμα, το οποίο έγινε πραγματικότητα λόγω της αφοσίωσης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας μας σε κάθε χώρα και τους απευθύνω τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες μου. Ακόμη πιο σημαντικό από αυτό το ορόσημο, είναι η φιλοδοξία μας να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες συνδυάζοντας πάντα τον ανθρώπινο παράγοντα με τις ψηφιακές λύσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή