Πίσω από τις κάμερες

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ελλάδα κανείς

O Xιντάγετ Τούρκογλου «διορίσθηκε» ουσιαστικά από τον Ταγίπ Ερντογάν στη θέση του προέδρου της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ. Ο Χόρχε Γκαρμπαχόθα ορίστηκε στον προεδρικό θώκο της ισπανικής ομοσπονδίας, ως ο αντ’ αυτού του Σάεθ, ο οποίος διώκεται. Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς έθεσε υποψηφιότητα σε πρόσφατες εκλογές της κροατικής ομοσπονδίας και εξελέγη πανηγυρικά. Είτε με την παράδοση «δαχτυλιδιών» είτε μέσω εκλογικών διαδικασιών, έχει αποδοχή και απήχηση στους φιλάθλους κάθε χώρας η εικόνα προέδρου σε τόσο νευραλγική θέση του αθλήματος. Προσοχή η εικόνα. Για τις γνώσεις του διοικείν, ουδείς μπορεί να πάρει «όρκο». Και στην Ελλάδα, ουδείς βετεράνος παίκτης (30 χρόνια μετά το Ευρωμπάσκετ-ορόσημο) δεν έχει θέσει υποψηφιότητα, έως τώρα, για να δοκιμάσει τις ιδέες και τις προτάσεις του.

Γ.Β.

Ηταν θέμα «διαρροών»

Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης, ο οποίος από την έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι τον διορισμό της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, ήταν το προερχόμενο από τη Σούπερ Λίγκα μέλος της επιτροπής ορισμού διαιτητών, προτάθηκε στον Κουτσοκούμνη για τη θέση του τρίτου μέλους της ΚΕΔ. Ομως, ο Κουτσοκούμνης ήταν αρνητικός και φέρεται να του χρέωσε «διαρροές» προς τα ΜΜΕ σχετικά με τους ορισμούς διαιτητών τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

ΜΠΛΟΥ.

«Μνημείο» λάθους

Μόνο σε αγώνα… προπόνησης θα μπορούσε να δικαιολογηθεί το λάθος που έκανε η ελληνική προπονητική ομάδα στον αγώνα της εθνικής γυναικών με την Ολλανδία. Οι «Οράνιε» κέρδισαν αποβολή, αλλά στον ειδικό χώρο που μένει η παίκτρια που αποβάλλεται δεν έμεινε καμία. Ο αγώνας συνεχίστηκε, μία πολίστριά μας πήρε την μπάλα και την πέταξε εκεί όπου έπρεπε να υπάρχει αθλήτρια, όμως η μπάλα συνάντησε το… νερό. Οι Ολλανδέζες επωφελήθηκαν και ισοφάρισαν… Μία φάση που θα τη γράψει η «ιστορία» του ελληνικού πόλο.

Σπυρ. Σπαν.

Υψηλές παρουσίες

Το 2012 η πολυτελής Mercedes του δέχθηκε 26 σφαίρες έξω από το Κίεβο. Αυτή η απόπειρα δολοφονίας του οδήγησε τον Σεργκέι Ντιαντέτσκο να φύγει από την Ουκρανία για το Μονακό. Αθεράπευτα μπασκετικός πέρα από επιχειρηματίας και μεγαλοτραπεζίτης, αποφάσισε να αποκτήσει την μπασκετική Μονακό και την περασμένη Τρίτη βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο. Του άρεσε που είδε γεμάτο γήπεδο παρότι έξω χιόνιζε. Αυτό του έκανε εντύπωση, αφού στο Πριγκιπάτο ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο μόνο κατά το 1/3 στα παιχνίδια της «Roca Team»…

Γ.Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή