«Προπόνηση» για τους «αιωνίους»

«Προπόνηση» για τους «αιωνίους»

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καθιερωμένο… «ξεμούδιασμα» πριν επιστρέψουν στις δυσκολότερες εντός έδρας υποχρεώσεις τους για την Ευρωλίγκα, την ερχόμενη Παρασκευή, έκαναν στα Τρίκαλα και στο Λαύριο, αντίστοιχα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός Superfoods που συγκατοικεί με την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εύκολα με 60-81, αν και το μεγαλύτερο κέρδος ήταν η χρησιμοποίηση του Γιάννη Αθηναίου για 25 λεπτά που ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 23 πόντους, ενώ ο Πάτρικ Γιανγκ έπαιξε 13 λεπτά και σκόραρε 9 πόντους, έχοντας μικρά σημάδια βελτίωσης, συγκριτικά και με τη χαμηλή ανταγωνιστικότητα. Το παιχνίδι «τελείωσε» από το πρώτο ημίχρονο (29-48) και ο Ολυμπιακός σκέφτηκε την Ούνικς Καζάν.

Στο Λαύριο, οι «πράσινοι» έπαιξαν με συγκέντρωση στο α΄ δεκάλεπτο (10-25), έκαναν συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο (ημ. 32-48) και ο Πασκουάλ έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Χαραλαμπόπουλο (18 λ., 10 π.) και Μποχωρίδη (20 λ., 2 π., 3 ασ.), φτάνοντας εύκολα στο τελικό (60-84).

Τη σπουδαιότερη νίκη της 9ης αγωνιστικής σημείωσε η Κύμη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (93-82), ενώ τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων ήταν: ΑΕΚ -Κόροιβος 89-75, Ρέθυμνο – Προμηθέας 104-97, Αρης – Κολοσσός 84-60, Απόλλων – Δόξα 74-65.

• «Ευεργέτη» της ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ο πρόεδρος της διοίκησης Πρωτοδικείου, Μπάνε Πρέλεβιτς, τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, ενώ επιχείρησε να δώσει εξηγήσεις για την πορεία της ομάδας μπάσκετ στο πρωτάθλημα. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ηττήθηκε από την Κύμη, στη Χαλκίδα, ύστερα από τις ήττες που έχει γνωρίσει στα Τρίκαλα και στη Λευκάδα.

«Η εξυγίανση έχει περάσει στην επιβίωση. Το συναίσθημα της νίκης και της ήττας ανήκει στους φιλάθλους. Η λογική μου πρέπει να είναι ψυχρή. Εχουμε πει ότι αυτή η ομάδα πρέπει να είναι ανταγωνιστική, όπως και είναι. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα πράγματα, να επανέλθουν οι τραυματίες και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε από εκεί πέρα. Δεν είναι θέμα οικονομικό να γίνει μια αλλαγή» είπε ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ. Στην 8η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ που αρχίζει ο δεύτερος γύρος της α΄ φάσης, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί (21.00) τη Ρόζα Ράντομ, η οποία είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα με διαφορά 8 πόντων.

• Εξηγήσεις για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, πριν από 3 ημέρες, έδωσε στη διοίκηση της ΑΕΚ ο Αμερικανός Μάικλ Ντίξον, ο οποίος θα είναι στη διάθεση του Γιούρε Ζντοβτς για τον εκτός έδρας αγώνα με την ουγγρική, Ζολνόκι, αύριο.

• Στους Βάσκους και στην Μπασκόνια που έπαιξε για 6 χρόνια (2003-2009) επέστρεψε σε ηλικία 39 ετών ο Αργεντινός Πάμπλο Πριχιόνι, που ολοκλήρωσε την καριέρα του στο ΝΒΑ (Νιου Γιορκ Νικς, Χιούστον Ρόκετς, Λος Αντζελες Κλίπερς) και αναμένεται να συγκροτήσει ανταγωνιστικό δίδυμο με τον Ιταλό Αντρέα Μπαρνιάνι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή