«Τελικοί» πρόκρισης στον β΄ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ

«Τελικοί» πρόκρισης στον β΄ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζει απόψε με καρδιοχτύπια για δύο «τελικούς» σε Λισσαβώνα και Κίεβο, καθώς είναι μόνο ο β΄ όμιλος όπου τα εισιτήρια είναι ακόμη ανοικτά από τους τέσσερις στους οποίους πέφτει σήμερα η αυλαία.

Οποιες από τις Μπενφίκα, Νάπολι και Μπεσίκτας σημειώσουν νίκη απόψε παίρνουν και την πρόκριση, αλλά ενώ οι Τούρκοι (με τρεις σημαντικές ελλείψεις) αντιμετωπίζουν την αδιάφορη Ντιναμό στο παγωμένο Κίεβο, Μπενφίκα και Νάπολι θα τα δώσουν όλα στην Πορτογαλία. Σε περίπτωση ισοπαλίας υπερτερεί η Νάπολι που είχε νικήσει 4-2 στην Ιταλία.

Δύο σε… ένα

«Εμείς πάμε για τη νίκη» είπε ο τεχνικός των «Παρτενοπέι» Μαουρίτσιο Σάρι. «Ισως να είναι δύο ματς σε ένα: Το πρώτο θα αφορά τα πρώτα 70 λεπτά όταν μπορεί όλα να είναι νορμάλ, ενώ στα τελευταία 20 λεπτά να κριθούν όλα για τη μία ή την άλλη πλευρά» πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής.

Για τους Λουζιτανούς, που έχασαν το αήττητο στο πρωτάθλημα (2-1 από τη Μαρίτιμο) ο στόχος είναι σίγουρα ένας: «Η ήττα θα ερχόταν, αλλά τώρα έχουμε έναν αγώνα που πρέπει να νικήσουμε» τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής Ρουί Βιτόρια.

Αρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του ομίλου τους, ωστόσο με τις ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα των «16» ως ανίσχυρες να περιλαμβάνουν γίγαντες όπως η Μπάγερν και η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι σίγουρο αν είναι καλό ή κακό να τερματίσει κανείς πρώτος…

Πάντως, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν προέρχεται από ήττα-σοκ στο πρωτάθλημα (3-0 από τη Μονπελιέ), η Αρσεναλ πάει οπλισμένη με την εξαιρετική της φόρμα να αντιμετωπίσει τη Βασιλεία, που χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Λουντογκόρετς στο Παρίσι για να της αρπάξει την τρίτη θέση.

Ενδιαφέρον θα είναι και το ματς της Μπάγερν με την Ατλέτικο, αν και δεν κρίνεται παρά μόνο το απόλυτο των βαθμών που έχει πάρει η ομάδα της Μαδρίτης. Αντίθετα, κρίσιμο είναι το ματς στην Ολλανδία, όπου η Αϊντχόφεν θέλει νίκη για να πάρει την τρίτη θέση από την αντίπαλό της, Ρόστοφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή