Γλυκά τόσο ροκ!

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ερασιτεχνικά» γλυκά με ήθος και επαγγελματισμό ζαχαροπλάθει η Ρένα Οροκλού στο μικρό εργαστήρι Choc O’ Rock από το καλοκαίρι του 2013.  Η Ρένα επιμελείται μικρής παραγωγής γλυκά και κάποια ημέρας, «εκτός καταλόγου». «Απλά πράγματα, με κανονικά υλικά, χωρίς χρήση μειγμάτων ή χρωστικών.

Δεν χρησιμοποιώ πολύπλοκες τεχνικές, δεν κάνω τίποτα παραπάνω από το να προσπαθώ να έχω φρέσκα, νόστιμα και καλοφτιαγμένα προϊόντα», λέει η ίδια. Αξέχαστη η γεύση της τούρτας Choc O’ Rock (με αφράτη μους σοκολάτας και ρούμι, και βάση με καβουρδισμένο φουντούκι).

Οι στάνταρ πατισερί εναλλάσσονται μεταξύ τούρτας σοκολάτας τριών επιπέδων, τούρτας με μασκαρπόνε και φράουλες, και πάβλοβας. Κάθε φορά που πηγαίνω, προσεύχομαι να έχει έτοιμη την απίθανα γλυκόξινη τάρτα λεμονιού ή το κάροτ κέικ της! Φτιάχνει και μοντέρνα τράιφλ, φατζ και τρουφάκια, αλλά και παραδοσιακά γλυκά, όπως καρυδόπιτα,  γαλακτομπούρεκο, εκμέκ και κουραμπιέδες με βούτυρο πρώτης τάξεως, για τις γιορτές!

Choc O’ Rock Βουτσινά 105, Χολαργός, Τ/211-01.22.512

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή