Μητσοτάκης για ΑμεΑ: Ολοι οι άνθρωποι έχουν τα δικά τους κρυμμένα ταλέντα

Μητσοτάκης για ΑμεΑ: Ολοι οι άνθρωποι έχουν τα δικά τους κρυμμένα ταλέντα

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με παιδιά αλλά και προσωπικό των ιδρυμάτων Η Θεοτόκος, Άλμα και Μ. Κόκκορη συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της εβδομάδας εκδηλώσεων και δράσεων που είναι αφιερωμένη στα Ατομα με Αναπηρία.

Απευθυνόμενος στα παιδιά, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:

 «Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που ήρθατε σήμερα εδώ, που επισκεφθήκατε το γραφείο μου. Να ξέρετε ότι σας σκεφτόμαστε πάρα πολύ και ότι η δική μας η δουλειά εδώ, στη Βουλή, είναι να ψηφίζουμε νόμους, που κάνουν και τη δική σας ζωή πιο εύκολη και καλύτερη.

Ξέρω ότι όλες και όλοι είστε σε πολύ καλά χέρια και θέλω, πραγματικά, να συγχαρώ τα Ιδρύματα τα οποία σας υποστηρίζουν. Γνωρίζω πόσο δύσκολη είναι η προσπάθειά σας, σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Και θέλω, με αυτήν την ευκαιρία, να στείλω ένα προσωπικό μήνυμα. Ότι όλοι είμαστε πάρα πολύ όμορφοι μέσα στη διαφορετικότητά μας.

Θέλω να ξέρετε ότι σας σκεφτόμαστε πάρα πολύ και ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχετε, όσο το δυνατόν, μια καλύτερη, ευτυχισμένη ζωή. Να κάνετε πράγματα τα οποία αγαπάτε, να κάνετε πράγματα, στα οποία θα διαπιστώσετε κι εσείς ότι είστε πολύ καλοί. Διότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τα δικά τους κρυμμένα ταλέντα. Απλά μερικές φορές πρέπει να ψάξει κανείς λίγο πιο βαθιά για να τα βρει. Και είμαι σίγουρος ότι αυτό ακριβώς κάνετε κι εσείς, με τον δικό σας τρόπο.

Ξέρω πόσο μεγάλη ευθύνη έχουμε να σταθούμε κοντά σας και να υποστηρίξουμε όλες αυτές τις δομές, που σε πολύ δύσκολες συνθήκες, προσπαθούν και ανταποκρίνονται πραγματικά, με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια και με πολύ μεγάλη επιτυχία, στις προκλήσεις των καιρών.

Περνάμε μια μεγάλη οικονομική κρίση και, συνήθως, οι πρώτοι που πληρώνουν την οικονομική κρίση είναι τα παιδιά και οι πιο αδύναμοι. Εμείς έχουμε ένα χρέος εδώ, όταν βρισκόμαστε στη Βουλή, νομοθετούμε και συζητάμε πολύ σοβαρά πράγματα, όπως ο προϋπολογισμός που συζητάμε τώρα.  Έχουμε χρέος να σκεφτόμαστε ότι πάντα πρέπει να υπάρχει ένα κομμάτι των χρημάτων που δαπανούμε για κοινωνική πολιτική και κυρίως για αυτούς που το έχουν περισσότερη ανάγκη.

Θέλω να σας ευχηθώ καλές γιορτές. Καλά Χριστούγεννα. Υγεία και ευτυχία σε εσάς, στις οικογένειές σας και στους ανθρώπους που σας φροντίζουν και σας δίνουν τόσο μεγάλη αγάπη κάθε μέρα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή