Π. Καμμένος: «Στυγνός δικτάτορας ο Ερντογάν»

Π. Καμμένος: «Στυγνός δικτάτορας ο Ερντογάν»

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Στυγνό δικτάτορα» χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας πως «αυτή τη στιγμή απειλεί το σπίτι μας».

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης πρόσθεσε ακόμα πως «δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα» και προειδοποίησε ότι «όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία».

«Όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό», τόνισε στη συνέχεια.

Σχολιάζοντας περαιτέρω τα όσα λένε οι γείτονες έκανε λόγο για λεκτικές προκλήσεις και όσες γίνονται πράξη με την μορφή παραβιάσεων «αντιμετωπίζονται άμεσα».

Στην ίδια συνέντευξη μάλιστα ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση και κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, χαρακτηρίζοντάς τον «μέλος συμμορίας». 

«Ο Βαρουφάκης απεδείχθη στο τέλος, και εκείνη τη νύχτα στις Βρυξέλλες, ότι ήταν με τη μεριά του Σόιμπλε και του Τόμσεν» δήλωσε κ. Καμμένος.

«Όταν μας είπε ότι θα αποδεχτεί το σχέδιο Σόιμπλε και ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να τον απομακρύνει, και με παρέμβαση των ΗΠΑ, του Προέδρου Ομπάμα και του Προέδρου Ολάντ, κατατέθηκε η δική μας πρόταση και μπήκαμε σε αυτόν τον συμβιβασμό, ήταν καθοριστικό το ποιοι ήταν με ποια πλευρά» σημείωσε ο κ. Καμμένος.

«Υπήρξε παρέμβαση του Προέδρου Ομπάμα με τον Πρωθυπουργό και του Προέδρου Ολάντ εν συνεχεία και έτσι προχώρησε η ανατροπή του σχεδίου Σόιμπλε. Ο Βαρουφάκης δεν μπορώ να πω ότι το έκανε αυτό γιατί ήταν μέλος μίας συμμορίας», ανέφερε, προσθέτοντας: «Ο Τόμσεν και ο Σόιμπλε ήταν μία ομάδα από την αρχή και παραμένουν ομάδα, και στην πορεία βρήκαν Έλληνες συνεργούς».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή