Λαμπερές εορταστικές εκδηλώσεις στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George

Λαμπερές εορταστικές εκδηλώσεις στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ακόμη μία χρονιά από την γωνία της πιο κεντρικής πλατείας της Αθήνας μύρισε Χριστούγεννα. Τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George θα φροντίσουν για ακόμα μία χρονιά να ζωντανέψουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και να ταξιδέψουν τους επισκέπτες τους.

Φέτος τους χώρους κοσμούν διαχρονικά κρυστάλλινα στολίδια σε διάφορα σχέδια, προσδίδοντας μια νότα μαγείας και λάμψης! Οι πόρτες ανοίγουν και την παράσταση  κλέβει το πανύψηλο και φουντωτό δέντρο που βρίσκεται αναμμένο στο χώρο του λόμπυ στολισμένο με πολύ μεράκι. 

Στο μοναδικό και ανακαινισμένο πλέον concept store GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία οι ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων θα σας καταπλήξουν! Εκεί θα βρείτε επίσης και μια μεγάλη ποικιλία από γλυκά, σοκολατάκια, κέικ και macaron που επιμελείται ο βραβευμένος Γάλλος pastry chef Arnaud Larher.

Στην boutique KG Perfumes & more του Ξενοδοχείου King George θα βρείτε αρώματα υψηλής ποιότητας, όλα έτοιμα να συσκευαστούν και να παραδοθούν στους αγαπημένους μας!  

Στο πιο μαγευτικό lounge της πόλης, το Winter Garden, έχει στηθεί και φέτος ένας πλούσιος εορταστικός μπουφές γλυκών! Συνοδέψτε τα με καφέ, ζεστή σοκολάτα ή με μία από τις 20 διαφορετικές ποικιλίες τσαγιού.

Λαμπερές εορταστικές εκδηλώσεις στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George-1

Για τις παραμονές αλλά και ανήμερα των εορταστικών ημερών ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου θα μεγαλουργήσει και φέτος, δημιουργώντας γιορτινά μενού με σκοπό να ζήσετε σπάνιες γαστριμαργικές εμπειρίες παρέα με φίλους και οικογένεια με θέα την λαμπερή Αθήνα. Οι μουσικές επιλογές των ιδιαίτερων ημερών θα αποτελέσουν ‘την νότα’ της κάθε εκδήλωσης. Μάθετε περισσότερα μέσα από τα sites των εστιατορίων  GB Roof Garden, Tudor Hall και Winter Garden ή μέσω της ηλεκτρονικής μας μπροσούρας.

Τέλος, εκμεταλλευτείτε τα εορταστικά πακέτα διαμονής που προσφέρουν τα δύο κεντρικά ξενοδοχεία και ζήστε αξέχαστες στιγμές και εξαιρετικές υπηρεσίες. Επισκεφτείτε τώρα την εορταστική μας ιστοσελίδα και δείτε τις φετινές προσφορές: Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, King George.

Ο γνωστός πλέον σε όλους για αγαπημένος μας Καρυοθραύστης θα στέκεται πάντα στην είσοδο ανυπομονώντας για ακόμη μία χρονιά να σας καλωσορίσει!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή