Πόσα μουσικά τάλεντ σόου θα δούμε;

Πόσα μουσικά τάλεντ σόου θα δούμε;

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολο και ψηλότερα ανεβαίνει η τηλεθέαση του «The Voice of Greece», στον ΣΚΑΪ. Την περασμένη Τετάρτη το μερίδιο του μουσικού τάλεντ σόου επί των ανοικτών τηλεοράσεων άγγιξε στις γυναίκες 15-24 το 53,2%. Οπως διαβάζουμε σε δελτίο Τύπου του σταθμού, η «μονομαχία» του Σ. Ρουβά με τον Π. Μουζουράκη για έναν παίκτη μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού έστω και για ένα λεπτό την είδαν πάνω από 1.271.000 άτομα. Ενώ αντίστοιχα εκείνη την ώρα η τηλεθέαση έφθασε το 47,7% για το δυναμικό κοινό 15-44. Το έβδομο επεισόδιο παρακολούθησε κατά μέσον όρο το 26,5%, που μεταφράζεται σε 1.107.076 τηλεθεατές.

Ομως και άλλα υποψήφια αστέρια μπαίνουν στα τηλεοπτικό στούντιο, διεκδικώντας την προσοχή του κοινού. Αναφερόμαστε στο νέο διαδραστικό τάλεντ σόου «Rising Star», με απήχηση σε περισσότερες από 17 χώρες, που αρχίζει αύριο στις 21.00, στον ΑΝΤ1. Αυτό που διαφοροποιεί το «Rising Star» από τα υπόλοιπα μουσικά τάλεντ σόου είναι ότι ο τηλεθεατής αποφασίζει ψηφίζοντας σε πραγματικό χρόνο για την πορεία του εκάστοτε διαγωνιζόμενου μέσω της δωρεάν εφαρμογής Rising Star Greece, κατάλληλης για smartphones & tablets.

Οπως θα δούμε και στην πρεμιέρα, ο Γ. Λιάγκας θα παρουσιάζει και θα συντονίζει τα live, οι 4 κριτές, Αντ. Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κ. Μακεδόνας και Χρ. Μάστορας, θα αξιολογούν και θα κατευθύνουν τους υποψηφίους, ενώ μαζί τους θα είναι και η Καλομοίρα, που θα συναντά τους διαγωνιζόμενους στο Blue Room. Στα πρώτα 7 επεισόδια των live auditions από τα συνολικά 18, οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν στα pre-auditions τραγουδούν live συνοδεία ορχήστρας, πίσω από έναν ψηφιακό τοίχο, χωρίς οπτική επαφή με το κοινό και τους κριτές.

Κάθε φορά που ένας τηλεθεατής θα δίνει θετική ψήφο, μέσω της εφαρμογής Rising Star Greece, στον εκάστοτε διαγωνιζόμενο και εφόσον το επιθυμεί, θα εμφανίζεται η φωτογραφία του στον ψηφιακό τοίχο. Οταν οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν το 70%, μέσω του Rising Star Greece, τότε αυτομάτως ο τοίχος ανεβαίνει, ο διαγωνιζόμενος βλέπει κοινό και κριτές και περνάει στο επόμενο στάδιο του σόου. Η ψήφος του κάθε κριτή αντιστοιχεί στο 7%. Ο μεγάλος νικητής του «Rising Star» θα κερδίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία Heaven Music αξίας 35.000 ευρώ και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή