Ερωτευόμαστε την Αθήνα ξανά

Ερωτευόμαστε την Αθήνα ξανά

2' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα από τη δράση ReLove Athens οι κάτοικοι της πρωτεύουσας ζουν την πόλη σαν ταξιδιώτες, απολαμβάνοντας φιλοξενία υψηλού επιπέδου στο ολοκαίνουργιο Electra Metropolis.

Είχα καιρό να βολτάρω μεσοβδόμαδα στο κέντρο της Αθήνας. Χωρίς βιασύνη, πίεση και τη δέσμευση να βρίσκομαι σε διαδοχικά ραντεβού συγκεκριμένη ώρα. Χωρίς πρόγραμμα ή λίστα με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, αλλά κάνοντας μια απόδραση από την πόλη στην πόλη: σουλάτσο στην Απόλλωνος, με τις εξωτικές μυρωδιές από τις κουζίνες της Ασίας να μου τρυπούν τη μύτη, στάση για πρόποση και Μαυροτράγανο στα wine bars πέριξ του Συντάγματος, χριστουγεννιάτικα ψώνια στην Ερμού, επίσκεψη στο δικό μου all-time classic αγαπημένο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών.

Το είπα και το έκανα. Απόγευμα Πέμπτης έφυγα από το γραφείο και, αντί να γυρίσω στο σπίτι, έκανα check-in στο Electra Metropolis. Αφησα τα πράγματά μου στο δωμάτιο με την πιο προνομιακή –λόγω θέσης– θέα στην Ακρόπολη που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ, έκλεισα ραντεβού για θεραπεία μασάζ στο Spa του ξενοδοχείου και τραπέζι για δύο στο εστιατόριο Μetropolis Roof Garden, με την Αθήνα στο πιάτο. Και αφού ντύθηκα και στολίστηκα, βρήκα τον εαυτό μου να κατηφορίζει τη Μητροπόλεως, να χάνεται στα τριγύρω στενά, να χαζεύει βιτρίνες και στολισμένες γωνιές, να ανακαλύπτει τις φρέσκες και πολλά υποσχόμενες αφίξεις του αθηναϊκού downtown, όχι ως μόνιμη κάτοικος της πρωτεύουσας, αλλά σαν επισκέπτρια που στις λίγες ώρες που έχει στη διάθεσή της θέλει να χορτάσει τη μυρωδιά της. Με τη μοναδική διαφορά ότι την επόμενη μέρα, αφού ροκάνισα τεμπέλικα τον χρόνο μου απολαμβάνοντας το χορταστικό πρωινό μου από τον 10ο όροφο, δεν κάλεσα ταξί για το αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής, αλλά πήρα το μετρό για να πάω στη δουλειά.

Αυτή ακριβώς είναι εξάλλου η ιδέα πίσω από το ReLove Athens, την πρωτοποριακή δράση του ομίλου Electra Hotels and Resorts της οποίας το επίσημο λανσάρισμα ξεκινά αυτές τις ημέρες: Ο Αθηναίος να κάνει διακοπές στην πόλη του, με βάση το Electra Metropolis, το κυριολεκτικά αναγεννημένο δεκαώροφο επιβλητικό κτίριο, έργο του σπουδαίου αρχιτέκτονα Πάτροκλου Καραντινού, όπου επί δεκαετίες στεγαζόταν το υπουργείο Παιδείας. Εξασφαλίζοντας την κράτησή του απευθείας στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, ο πελάτης απολαμβάνει ειδικά προνόμια σε μειωμένες τιμές (διανυκτέρευση με πρωινό, upgrade ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, cocktail ή φιάλη κρασί στο roof garden, premium free Wi-Fi και χρήση του Spa με 30΄ μασάζ), ενώ παράλληλα έχει την ευκαιρία να… φλερτάρει με την πόλη και να υποκύψει, φυσικά, στη γοητεία της.

«Ως όμιλος πιστεύουμε στην Αθήνα και στη δυναμική της», σημειώνει ο Γιάννης Τσάκαλος, marketing director της Electra Hotels and Resorts. «Θέλουμε όμως τα ξενοδοχεία μας να είναι ανοιχτά στον Αθηναίο και θέλουμε, όλοι μαζί, να δούμε την πόλη μας αλλιώς. Με αυτόν τον στόχο σχεδιάσαμε το ReLove Athens. Οι έρευνες δείχνουν ότι αυτό που βρίσκει στην Αθήνα ο επισκέπτης ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες του. Ηρθε η ώρα να την προσεγγίσουμε έτσι και εμείς, οι ίδιοι οι άνθρωποί της…»

Info: Electra Metropolis, Μητροπόλεως 15, Aθήνα, τηλ. 214-1006200. Τμήμα κρατήσεων: 210-3370100

http://electrahotels.gr, [email protected]

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή