Φώφη Γεννηματά: Στον Άρειο Πάγο για την διαμάχη με την εφημερίδα «Documento»

Φώφη Γεννηματά: Στον Άρειο Πάγο για την διαμάχη με την εφημερίδα «Documento»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον Άρειο Πάγο προσήλθε σήμερα  η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να εκθέσει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θέματα που προκύπτουν για τη διασφάλιση των ατομικών δικαιωμάτων και τη θεσμική ευθύνη των δικαστικών αρχών.

Η κυρία Γεννηματά η οποία έχει αντιδράσει έντονα για δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδα Documento, όπου γινόταν αναφορά σε ονόματα μετεχόντων σε λίστες που διερευνώνται για φοροδιαφυγή, ζήτησε να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα καταθέσει αγωγή κατά των υπευθύνων της εφημερίδας.

Μετά τη συνάντηση με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η κυρία Γεννηματά δήλωσε:

«Η ανήθικη και βάναυση προσβολή της προσωπικότητας μου μέσα από το έντυπο των κυρίων Καλογρίτσα-Βαξεβάνη είναι μία επίθεση που ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό μου και την οικογένειά μου. Τους προκαλώ, όσο βαθιά κι αν ψάξουν δεν υπάρχει τίποτα που θα σπιλώσει το όνομα Γεννηματάς. Πρόκειται όμως για μία απροκάλυπτη σκευωρία που πλήττει την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας από σκευωρούς ανθρώπους που συστηματικά αναλαμβάνουν τέτοιους ρολους. Επισκέφτηκα την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, γιατί οι λασπολόγοι επικαλούνται συνομιλία με δικαστικούς λειτουργούς και αυτό δημιουργεί από πλευρά τους την υπόνοια εμπλοκής δικαστικών λειτουργών στη σκευωρία αυτή. Γι' αυτό και ζήτησα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να λάβει άμεσα μέτρα και ενέργειες, ώστε να διαφυλάξει το κύρος της Δικαιοςύνςη και των θεσμών.

Στο φως όλα, έτσι απαντάμε στο σκοτάδι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή