Νέες εγκαταστάσεις για την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ

Νέες εγκαταστάσεις για την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του αυτοκινήτου Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, πάντα καινοτόμος και πρωτοπόρος , παρουσιάζει στο πιστό κοινό της τις νέες πρότυπες εγκαταστάσεις της, παραμένοντας εδώ και 60 χρόνια ,  συνώνυμο αξιοπιστίας και εγγύησης στην παροχή υπηρεσιών και βασικός πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην ιστορία της αυτοκίνησης στην Ελλάδα.

Σε 2.500 m2 εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής διαρρύθμισης , η νέα μονάδα ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης BMW-MINI απευθύνεται στους λάτρεις των premium αυτοκινήτων και μοτοσικλετών , συγκεντρώνοντας όλα τα διάσημα μοντέλα των BMW, MINI , BMW Motorrad , BMW i, BMW M αλλά και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα BMW Premium Selection, κάτω απο την ίδια στέγη.

Οι λάτρεις της premium αυτοκίνησης θα απολαύσουν την εμπειρία test drive μοναδικών αυτοκινήτων , θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε τεχνολογία και καινοτόμα υλικά , θα επιλέξουν εξοπλισμό που απογειώνει την εμπειρία της οδήγησης και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που τους ταιριάζει, ενώ θα απολαμβάνουν υψηλών προδιαγραφών τεχνική εξυπηρέτηση από τους εμπειρότερους και με την μακροβιότερη σχέση με την BMW, πιστοποιημένους μηχανικούς .

Ανυπέρβλητη κομψότητα και γοητεία , τεχνολογική υπεροχή , δυναμικές επιδόσεις και σεβασμός στο περιβάλλον εξισορροπούν μέσα από τα θρυλικά μοντέλα BMW και ΜΙΝΙ σε ένα χώρο αφιερωμένο σε σύγχρονους απαιτητικούς οδηγούς με ιδιαίτερο και ασυμβίβαστο οδηγικό ταμπεραμέντο.

Ο κος Σταύρος Τάκη , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ δήλωσε: «Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή στη συνεργασία  μεταξύ της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ , της μεγαλύτερης εταιρείας στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα και του BMW Group Hellas, της κορυφαίας εταιρείας κατασκευής premium αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Δημιουργήσαμε με πάθος και αφοσίωση ένα συναρπαστικό χώρο 2500 m2, αφιερωμένο στους πελάτες που μας ακολουθούν εδώ και 60 χρόνια.»

Ο κος Karim Christian Haririan , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas τόνισε: «To 2016 έχει υπάρξει εξαιρετική χρονιά, με τις μάρκες BMW, MINI και BMW Motorrad να έχουν επιτύχει διψήφια ποσοστά αύξησης μέχρι στιγμής. Οι Έλληνες καταναλωτές δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση και στα τρία brands. Πολύ σημαντικός παράγοντας στην εμπορική επιτυχία μας είναι το εξαιρετικά αφοσιωμένο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων. Η εταιρία Σφακιανάκης ΑΕΒΕ με τις εντυπωσιακές νέες εγκαταστάσεις BMW, BMW i, MINI και BMW Motorrad αποτελεί σημαντικό μέλος του Δικτύου μας στην Αθήνα.»

Η νέα μονάδα ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης BMW – ΜΙΝΙ της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ στη Λ. Κηφισού 36 στο Περιστέρι θα καλωσορίσει τους πιστούς φίλους της σε ένα εορταστικό Σαββατοκύριακο  για μικρούς και μεγάλους,  10 &11 Δεκεμβρίου , από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή