Γεννηματά: Να διαλευκανθεί πλήρως η «σκευωρία»

Γεννηματά: Να διαλευκανθεί πλήρως η «σκευωρία»

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου αναφορικά με το δημοσίευμα της περασμένης Κυριακής της εφημερίδας Documento που την εμφανίζει να αναφέρεται στη λίστα Μπόργιανς ζήτησε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. Η κ. Γεννηματά, κατόπιν αιτήματός της, συναντήθηκε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και ζήτησε την άμεση παρέμβασή της προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η «σκευωρία» που, όπως είπε, έχει στηθεί σε βάρος της, αλλά και σε βάρος της οικογενείας της. Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μάλιστα επισήμανε και τη θεσμική ευθύνη της Δικαιοσύνης, καθώς στο δημοσίευμα της εφημερίδας των κ. Βαξεβάνη και Καλογρίτσα γίνεται επίκληση συνομιλιών με δικαστικούς λειτουργούς, αλλά και στοιχείων της δικογραφίας.

«Η ανήθικη και βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου μέσα από το έντυπο των Καλογρίτσα – Βαξεβάνη είναι μια επίθεση που ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό μου και την οικογένειά μου», δήλωσε η κ. Γεννηματά, η οποία διευκρίνισε ότι θα καταθέσει και αγωγή κατά των υπευθύνων της εφημερίδας. «Τους προκαλώ, όσο βαθιά κι αν ψάξουν, δεν υπάρχει τίποτα που θα σπιλώσει το όνομα Γεννηματάς», είπε. Υποστήριξε ότι «πρόκειται για μια απροκάλυπτη σκευωρία που πλήττει την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας και σκευωρούς ανθρώπους που συστηματικά αναλαμβάνουν τέτοιους ρόλους», ενώ διευκρίνισε ότι ζήτησε την παρέμβαση της εισαγγελέως του ανωτάτου δικαστηρίου, ώστε «να διαφυλάξει το κύρος της Δικαιοσύνης και των θεσμών». «Στο φως όλα. Ετσι απαντάμε στο σκοτάδι», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή