«Πρεμιέρα» για Φαήλο Κρανιδιώτη, παρουσία Τάκη Μπαλτάκου

«Πρεμιέρα» για Φαήλο Κρανιδιώτη, παρουσία Τάκη Μπαλτάκου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας την πρώτη του πολιτική συγκέντρωση το κόμμα «Νέα Δεξιά» του Φαήλου Κρανιδιώτη. Με τους διοργανωτές να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου, καθώς η αίθουσα γέμισε, ο κ. Κρανιδιώτης οριοθέτησε τις γραμμές του νέου κόμματος, καθώς έκανε λόγο για μία αληθινή δεξιά.

«Μιλάμε για τη ΝΕΑ  ΔΕΞΙΑ, την επιτιθέμενη Δεξιά, που δεν φοβάται να πει το όνομα της. Θέλει να μιλήσουμε επιτέλους για νίκες» είπε χαρακτηριστικά επιτιθέμενος στις «διεφθαρμένες ελίτ» και την «πολιτική ορθότητα».

Οσον αφορά τα ελληνοτουρκικά  ζήτησε «Κλείσιμο του Προξενείου στην Κομοτηνή, υποχρεωτικά διδαχή των πομακικών, μαζί με τα ελληνικά, στους Πομάκους και των Ρομά στους μουσουλμάνους αθίγγανους. Συντριβή του μηχανισμού των μπράβων και πρακτόρων που δημιούργησε το Προξενείο, κλείσιμο κάθε τουρκικής τραπεζικής δραστηριότητας στην Θράκη κι αυστηρό έλεγχο των διακινούμενων κεφαλαίων από όργανα του τουρκικού σωβινισμού».

Παρών ήταν ο πρώην γ.γ της κυβέρνησης Σαμαρά Τάκης Μπαλτάκος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή