Πρίμα Πλώρα: Πάει ο αχινός με αβοκάντο;

Πρίμα Πλώρα: Πάει ο αχινός με αβοκάντο;

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η θέση: Στον Κουπέ, μπροστά στην θάλασσα.

Πρίμα Πλώρα: Πάει ο αχινός με αβοκάντο;-1

Η ατμόσφαιρα: Σίγουρα το καλοκαίρι είναι η περίοδος που θα το απολαύσετε σε όλο του το μεγαλείο, καθώς απλώνεται μπροστά του το πέλαγος, ωστόσο και το χειμώνα στην κουζίνα τους έχει μπουνάτσα. Πολυτελές λόγω ποιότητας και όχι λόγω εξόφθαλμου διάκοσμου.

Το φαγητό: Έχει πενήντα έξι άτομα προσωπικό στην υψηλή τουριστική περίοδο, βρίσκεται στην κορυφή των εστιατορίων της πόλης και μέσα στα πρώτα καλύτερα του νησιού. Σεφ και ιδιοκτήτης ο αυστηρός με την ποιότητα Μιχάλης Μαλανδράκης, επί ποδός ολοχρονίς πασχίζει να φτάνουν στο κατώφλι του υλικά πρώτης τάξης. Κρέας ναξιώτικο, βιολογικές ντομάτες, σολομός πιστοποιημένα μη μεταλλαγμένος, δικό τους ζυμωτό ψωμί, που έρχεται ως καλωσόρισμα με ντόπιο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Πρίμα Πλώρα: Πάει ο αχινός με αβοκάντο;-2

Δημιουργική κουζίνα, αποτέλεσμα των ιδεών που υλοποιήθηκαν από την ικανή ομάδα των μαγείρων του χωρίς να κακοποιηθεί η πρώτη ύλη: ριζότο με μελάνι σουπιάς και άγριο σταμναγκάθι, με κατσικίσιο τυρί νιώτικο ωρίμανσης 26 μηνών, μπρουσκέτες με αυγά αχινού, αβοκάντο και φύκια από τη Γραμβούσα, ροφός ή άλλο φρέσκο μεγάλο ψάρι φρικασέ με άγρια φθινοπωρινά χόρτα. Λειτουργεί και sushi bar, αρκετά αξιόλογο.

Ο λογαριασμός: Υπολογίστε περί τα 30 ευρώ το άτομο, που μπορεί να φτάσουν τα 45 ευρώ αν επιλέξετε κάποιο μεγάλο ψάρι ημέρας.

Η κάβα: Μεγάλη λίστα κρασιού, με προτίμηση στα τοπικά οινοποιεία και καλή τιμολόγηση.

Επιπλέον πληροφορίες: Ανοιχτά καθημερινά από το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα. Διαθέτει άνετο πάρκινγκ.

Πρίμα Πλώρα,

Ακρωτηρίου 4, Ρέθυμνο, 

Τ/ 28310- 56.990

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή