Μοσκοβισί: «Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν αλλάξει από τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση Τσίπρα»

Μοσκοβισί: «Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν αλλάξει από τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση Τσίπρα»

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εκτίμηση της Κομισιόν για τα μέτρα που ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, σχολίασε στο γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο AFP ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις οικονομικές υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί.

«Στα δικά μου τα μάτια, οι όροι της συμφωνίας στο Eurogroup δεν έχουν αλλάξει από τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα», υποστήριξε ο κ. Μοσκοβισί, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει αντίθεση ως προς το ζήτημα της «αναγκαίας ελάφρυνσης του χρέους και της κοινωνικής συνοχής που αναμένει ο ελληνικός λαός».

Κυβερνητικές πηγές σημείωσαν, από την πλευρά τους ότι «η δήλωση του Ευρωπαίου Επίτροπου, Πιέρ Μοσκοβισί […] αποκαθιστά την πραγματικότητα και έρχεται σε αντίθεση με τους ακραίους κύκλους που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη διαπραγμάτευση», παραθέτοντας τις δηλώσεις του κ. Μοσκοβισί στο AFP.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή