Check-in στις γιορτές

23' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρεβεγιόν και εορταστικά «πακέτα» σε 30 καλά ξενοδοχεία.

ΑΘΗΝΑ

Check-in στις γιορτές-1

Η Μεγάλη Βρεταννία σάς υποδέχεται γιορτινή.

Grande Bretagne

Επισκεφτείτε το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία για να γιορτάσετε την πιο μαγική εποχή του χρόνου και να απολαύσετε μια σειρά από μοναδικά προνόμια. Το πακέτο διαμονής περιλαμβάνει: πρωινό μπουφέ στο GB Roof Garden Restaurant με θέα την Ακρόπολη, Wi-Fi στο δωμάτιο, χριστουγεννιάτικα εδέσματα στο Winter Garden, εορταστικό δώρο κατά την άφιξη, χρήση των εγκαταστάσεων του GB Spa και του Fitness Studio και αναχώρηση στις 16.00 ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Η προσφορά ισχύει για διαμονή έως 4 Ιανουαρίου 2017 και με ελάχιστο όριο δύο διανυκτερεύσεις. Από 250 ευρώ η βραδιά.

Παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου θα δημιουργήσει μενού για να ζήσετε σπάνιες γαστρονομικές εμπειρίες. Ιδιαίτερες μουσικές επιλογές θα ντύσουν με γιορτινές νότες κάθε εκδήλωση. Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 205 ευρώ το άτομο, μπουφές ανήμερα τα Χριστούγεννα 125 ευρώ το άτομο, ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 410 ευρώ το άτομο και μπουφές για την πρώτη ημέρα της νέας χρονιάς 130 ευρώ το άτομο.

Τηλ. 210-3330000, www.grandebretagne.gr

Check-in στις γιορτές-2

King George

Με εορταστική διάθεση, το ξενοδοχείο King George της πλατείας Συντάγματος προσφέρει πακέτο διαμονής το οποίο περιλαμβάνει: πρωινό μπουφέ στο Tudor Hall Restaurant με θέα την Ακρόπολη, Wi-Fi στο δωμάτιο, ένα μπουκάλι κρασί και εορταστικό δώρο κατά την άφιξη, αλλά και αναχώρηση στις 16.00 με βάση τη διαθεσιμότητα. Η προσφορά ισχύει για διαμονή έως 4 Ιανουαρίου 2017, με ελάχιστο όριο δύο διανυκτερεύσεις. Από 215 ευρώ τη βραδιά.

Τα εορταστικά μενού του εστιατορίου Tudor Hall και ο μπουφές από γλυκά, ειδικά επιμελημένα από τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου, τον chef de cuisine Αλέξανδρο Κοσκινά και τον ζαχαροπλάστη Ευγένιο Βαρδακαστάνη, ολοκληρώνουν γευστικά τις ημέρες των γιορτών. Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 185 ευρώ το άτομο, μπουφές ανήμερα τα Χριστούγεννα 115 ευρώ το άτομο, ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 360 ευρώ το άτομο και μενού για την πρώτη ημέρα της νέας χρονιάς 115 ευρώ το άτομο.

Tηλ. 210-3222210, www.kinggeorgeathens.com

Check-in στις γιορτές-3

Hilton

 Φέτος τα Χριστούγεννα αποδράστε στην καρδιά της Αθήνας, στο Hilton Αθηνών. Παραμονή Χριστουγέννων, το εστιατόριο Βυζαντινό ετοιμάζει έναν υπέροχο μπουφέ με ζωντανή μουσική (110 ευρώ το άτομο), ενώ παραμονή Πρωτοχρονιάς προσφέρει μενού έξι πιάτων και ζωντανή μουσική (145 ευρώ το άτομο). Ανήμερα τα Χριστούγεννα, το εστιατόριο Βυζαντινό οργανώνει μια γιορτή για μεγάλους και μικρούς με ζωντανή μουσική, παιδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα και εντυπωσιακό μπουφέ που θα κάνουν την ημέρα σας αξέχαστη (110 ευρώ το άτομο).

Εναλλακτικά, παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς απολαύστε gourmet δημιουργίες στο μαγευτικό Galaxy Bar & Restaurant, στον τελευταίο όροφο του Hilton, από τον executive chef Κώστα Αθανασίου. Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 145 ευρώ το άτομο και Πρωτοχρονιάς 345 ευρώ το άτομο. Η πρώτη νύχτα του χρόνου επιβάλλει χορό και ο DJ Αλέξανδρος Χριστόπουλος θα σας διασκεδάσει μέχρι το πρωί. Επειτα από μια τόσο ξεχωριστή βραδιά, περάστε το πρώτο πρωινό του 2017 στο Βυζαντινό με γεύσεις από τον θρυλικό πρωτοχρονιάτικο μπουφέ του (45 ευρώ το άτομο). Η εορταστική προσφορά διαμονής ξεκινά από 169 ευρώ τη βραδιά με πρωινό.

Τηλ. 210-7281100, www.hiltonathens.gr

Check-in στις γιορτές-4

NJV Athens Plaza

Μπροστά στην ολοφώτιστη πλατεία Συντάγματος, το NJV Athens Plaza προσφέρει την καλύτερη θέα στη χριστουγεννιάτικη πρωτεύουσα. Δοκιμάστε τον εορταστικό μπουφέ στο εστιατόριο The Parliament και στο Explorer’s Bar και διασκεδάστε μέχρι αργά με ζωντανή μουσική και τραγούδι. Παραμονή Χριστουγέννων 80 ευρώ το άτομο, ανήμερα τα Χριστούγεννα 75 ευρώ το άτομο. Παραμονή Πρωτοχρονιάς 95 ευρώ το άτομο, ανήμερα την Πρωτοχρονιά πλούσιο brunch 50 ευρώ το άτομο. Explorer’s Bar: Παραμονή Χριστουγέννων 60 ευρώ το άτομο.

Τα πακέτα διαμονής την περίοδο των Χριστουγέννων είναι από 530 ευρώ, με ελάχιστο όριο τρεις διανυκτερεύσεις, και για την περίοδο της Πρωτοχρονιάς από 550 ευρώ, με ελάχιστο όριο τρεις διανυκτερεύσεις. Η προσφορά περιλαμβάνει τους φόρους, Wi-Fi, πρωινό καθημερινά και ένα εορταστικό γεύμα (ρεβεγιόν παραμονής ή γεύμα ανήμερα). Κάθε επιπλέον νύχτα από 110 ευρώ, επιπλέον ενήλικος 50 ευρώ τη βραδιά. Τα παιδιά από 2 έως 12 ετών 25 ευρώ τη βραδιά.

Τηλ. 210-3352400, www.njvathensplaza.gr

Check-in στις γιορτές-5

ELECTRA Metropolis

Με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το Roof Garden του ολοκαίνουργιου Electra Metropolis στην οδό Μητροπόλεως υπόσχεται γαστρονομικές συγκινήσεις με την υπογραφή του chef Δημήτρη Μπούτσαλη, αλλά και ξέφρενη διασκέδαση στο M Bar του 10ου ορόφου. Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 105 ευρώ το άτομο, ανήμερα τα Χριστούγεννα (μεσημεριανός μπουφές) 65 ευρώ το άτομο, M Bar 35 ευρώ το άτομο (για απεριόριστα ποτά και finger food) και παραμονή Πρωτοχρονιάς 175 ευρώ το άτομο, ανήμερα την Πρωτοχρονιά (μεσημεριανός μπουφές) 70 ευρώ, M Bar 45 ευρώ (για απεριόριστα ποτά και finger food).

Με τη σύγχρονη αισθητική του, εμπλουτισμένη με ρετρό πινελιές και την εξατομικευμένη εμπειρία διαμονής που προσφέρει, το Electra Metropolis είναι το νέο talk of the town.

Τηλ. 214-1006200, www.electrahotels.gr

Check-in στις γιορτές-6

Radisson Blu Park

Στον 8o όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park, το εστιατόριο St’ Astra σάς ανεβάζει ψηλά! Τα φώτα της πόλης, η θέα της Ακρόπολης, τα πυροτεχνήματα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι γευστικές δημιουργίες του σεφ δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα. Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 77 ευρώ το άτομο και Πρωτοχρονιάς 125 ευρώ το άτομο. Επίσης, στο Galo Nero restaurant –σε έναν χώρο εμπνευσμένο από τα χρώματα της φύσης– μπορείτε να απολαύσετε ένα γαστρονομικό gala menu έξι πιάτων (75 ευρώ το άτομο). Αμέσως μετά, διασκεδάστε σε ένα κεφάτο πάρτι. Tο Galo Nero είναι ιδανικό και για τα μεσημεριανά γεύματα, ανήμερα τα Χριστούγεννα (55 ευρώ) και την Πρωτοχρονιά (60 ευρώ).

Η πρώτη ημέρα του έτους είναι μοναδική και ο πρωινός μπουφές απολαυστικός. Δοκιμάστε νόστιμες λιχουδιές και χαλαρώστε έπειτα από μια νύχτα έντονης διασκέδασης (30 ευρώ το άτομο).

Για κρατήσεις ρεβεγιόν Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς ισχύει ειδική τιμή διανυκτέρευσης στα 70 ευρώ.

Τηλ. 210-8894500, www.rbathenspark.com

Check-in στις γιορτές-7

Athens Wyndham

Το νέο αθηναϊκό ξενοδοχείο που άνοιξε τις πύλες του την 1η Δεκεμβρίου προσφέρει στους επισκέπτες του μοναδικές εμπειρίες για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ζωντανή μουσική και DJ events. Οσοι θέλετε να ζήσετε την αλλαγή του χρόνου με θέα τα πολύχρωμα βεγγαλικά της πόλης, το ABOVE Roof Top Bar-Restaurant, στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου με πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα, αποτελεί ιδανική επιλογή. Απολαύστε το μενού πέντε πιάτων, το οποίο έχει επιμεληθεί ο σεφ Κώστας Νάνος, με μουσική από DJ και live σαξόφωνο. Μετά τα μεσάνυχτα, το Wyndham Grand Athens υποδέχεται μία από τις πιο αγαπημένες DJ του ελληνικού κοινού, την Εύα Θεοτοκάτου, στο Bright Night, σε ένα ηλεκτρισμένο, up tempo DJ set. Είσοδος: 20 ευρώ το άτομο (για ένα ποτό). Εναλλακτικά, το Gala Buffet στην ultra-luxury αίθουσα του Wyndham Grand Athens θα προσφέρει μπουφέ με live μουσική (85 ευρώ το άτομο, χωρίς ποτά).

Για τους επισκέπτες της πρωτεύουσας οι οποίοι θέλουν να συνδυάσουν και διαμονή, το χριστουγεννιάτικο πακέτο ξεκινά από 175 ευρώ τη βραδιά και το πρωτοχρονιάτικο από 220 ευρώ τη βραδιά. Τα πακέτα αφορούν δίκλινο standard δωμάτιο για δύο ενηλίκους με αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ στο εστιατόριο FOS, δείπνο τριών πιάτων στο ABOVE Roof Top Bar-Restaurant για δύο ενηλίκους ή gala δείπνο με πλούσιο μπουφέ παραμονή Πρωτοχρονιάς για δύο ενηλίκους (χωρίς τα ποτά), late check-out στις 16.00 με βάση τη διαθεσιμότητα. Eπιπλέον, δωρεάν εισιτήρια για δύο ενηλίκους και δύο παιδιά για το The Christmas Factory, το μεγαλύτερο event της Αθήνας στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Τέλος, δωρεάν ένα λαμπερό μακιγιάζ από make-up artist της Estée Lauder σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών στην Αθήνα (με ραντεβού) και δωρεάν διαμονή για τα παιδιά έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών. Η προσφορά ισχύει από τις 20 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017.

Tηλ. 210-8009900,

www.wyndhamgrandathens.com

Check-in στις γιορτές-8

Pallas Athena

Μοντέρνα, chic και glamorous είναι τα Χριστούγεννα στο Pallas Athena, στην καρδιά της πόλης. Αφεθείτε στη γοητεία του art boutique hotel της Grecotel, με δωμάτια και χώρους που παραπέμπουν σε νεοϋορκέζικη gallery έργων τέχνης. Ζητήστε να μείνετε στα Art Collection Rooms, στις Pallas Suites ή στις μοναδικές Loft Suites. Στροβιλιστείτε στην ατμόσφαιρα του κέντρου και γιορτάστε στα λαμπερά ρεβεγιόν του ξενοδοχείου με μενού από τον δεξιοτέχνη σεφ Σάκη Τζανέτο. Μη χάσετε το Recovery Breakfast για τους ξενύχτηδες της Πρωτοχρονιάς και το brunch που έγινε must στην πόλη! Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 68 ευρώ το άτομο και Πρωτοχρονιάς 98 ευρώ το άτομο, πρωτοχρονιάτικο brunch 30 ευρώ το άτομο. Αν θέλετε να συνδυάσετε και διαμονή, το πακέτο ξεκινά από 159 ευρώ τη βραδιά σε Superior Guestroom (ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεις) και περιλαμβάνει πλούσιο πρωινό σε μπουφέ καθημερινά, δείπνο παραμονή Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς (μενού 5 πιάτων – εξαιρούνται τα ποτά), προσφορά καλωσορίσματος στο δωμάτιο, late check-out έως τις 16.00 με βάση τη διαθεσιμότητα, χρήση γυμναστηρίου, Wi-Fi. Οικογενειακό εορταστικό πακέτο από 289 ευρώ τη βραδιά.

Τηλ. 210-3250900,

www.grecotelpallasathena.com

Check-in στις γιορτές-9

Titania

To Olive Garden, στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου Titania, φημίζεται για τα εορταστικά ρεβεγιόν του με πρωταγωνιστές τα φώτα της πόλης και εκλεπτυσμένες γεύσεις, εμπνευσμένες από τα φρέσκα ελληνικά προϊόντα στα οποία δίνει έμφαση το εστιατόριο. Στο γιορτινό μενού η παράδοση συναντά τις μοντέρνες γαστρονομικές προσεγγίσεις και η διάθεση απογειώνεται υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Μενού ρεβεγιόν Χριστουγέννων 75 ευρώ το άτομο και Πρωτοχρονιάς 90 ευρώ το άτομο, με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, μπίρας και αναψυκτικών. Η πρώτη ημέρα της νέας χρονιάς απαιτεί ένα χορταστικό brunch, παρέα με την οικογένεια ή με φίλους (45 ευρώ το άτομο).

Τηλ. 210-3326000, www.titania.gr

Check-in στις γιορτές-10

Metropolitan

Με την Ακρόπολη από τη μία και τον Σαρωνικό από την άλλη, το ξενοδοχείο Metropolitan συνδυάζει τη ζεστή φιλοξενία με την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Για τις γιορτές προτείνει γευστικές δημιουργίες του Michel Roux, τις οποίες εκτελεί ο Ηλίας Καριότογλου. Παραμονή Χριστουγέννων, στο εστιατόριο Avenue μενού επτά πιάτων και μουσική (80 ευρώ το άτομο) και στο εστιατόριο Le Trocadero μπουφές και μουσική (60 ευρώ το άτομο). Ανήμερα τα Χριστούγεννα πρωινό (32 ευρώ το άτομο) και brunch με ζωντανή μουσική (65 ευρώ το άτομο). Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στο εστιατόριο Avenue μενού επτά πιάτων και ζωντανή μουσική (95 ευρώ το άτομο) και στην αίθουσα Aegean Sea Ballroom, μπουφές και μουσική από DJ (75 ευρώ το άτομο). Ανήμερα την Πρωτοχρονιά πρωινό (40 ευρώ το άτομο) και brunch με μπουφέ και ζωντανή μουσική (65 ευρώ το άτομο). Παιδιά 4-12 ετών έκπτωση 50%.

Αν θέλετε να συνδυάσετε και διαμονή, η τιμή πακέτου ανέρχεται σε 120 ευρώ το άτομο τη βραδιά και περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, πρωινό και όλους τους φόρους.

Tηλ. 210-9471000 www.chandris.gr

Check-in στις γιορτές-11

President

Κλείστε ραντεβού με την καινούργια χρονιά στις 31 Δεκεμβρίου στο Penthouse 21 του ξενοδοχείου President, στον 21ο όροφο, και υποδεχτείτε την πρώτη μέρα του νέου έτους με τις μουσικές επιλογές του DJ Costas Argyriou. Απολαύστε εορταστικό finger food buffet με 48 ευρώ το άτομο και δώρο ένα μπουκάλι κρασί ανά δύο άτομα. Εναλλακτικά, το President προτείνει ρεβεγιόν με εορταστικό μπουφέ και ποικιλία πιάτων με μοναδικές γεύσεις. Από τις 22.00 μουσική από DJ, με 45 ευρώ το άτομο και δώρο ένα μπουκάλι κρασί ανά δύο άτομα.

Τηλ. 210-6989000, www.president.gr

Check-in στις γιορτές-12

Vouliagmeni Suites

Δείτε την πιο κοσμοπολίτικη παραλία της Αθήνας τυλιγμένη στη χριστουγεννιάτικη μαγεία. Ονειρευτείτε στις πιο ατμοσφαιρικές σουίτες της πόλης πλάι στη θάλασσα, γιορτάστε με τους αγαπημένους σας στο πιο ρομαντικό σκηνικό και… τινάξτε τη χρυσόσκονη των ημερών στη λαμπερή αγορά των νοτίων προαστίων και στα στέκια της μόδας. Το Vouliagmeni Suites, διακριτικό και φιλόξενο, σας υποδέχεται στη Βουλιαγμένη με μοναδικές προτάσεις για τις γιορτινές σας αποδράσεις. Η εορταστική προσφορά διαμονής ξεκινά από 137 ευρώ τη βραδιά σε Deluxe Guestroom με θέα τη θάλασσα (με όριο τουλάχιστον τρεις διανυκτερεύσεις) και περιλαμβάνει πλούσιο πρωινό σε μπουφέ καθημερινά, δωρεάν μία επιπλέον διανυκτέρευση, late check-out έως τις 16.00 με βάση τη διαθεσιμότητα, Wi-Fi.

Τηλ. 210-8964901, www.vouliagmenisuites.com

Check-in στις γιορτές-13

Domotel Kastri

Αυτές τις γιορτές, ζήστε τη μαγική πλευρά της Αθήνας στην εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα του Domotel Kastri Hotel και κερδίστε 50% έκπτωση στη δεύτερη διανυκτέρευση (ισχύει έως 08/01/2017). Με τη διαμονή σας θα απολαύσετε πιστοποιημένο Ελληνικό Πρωινό σε μπουφέ, δωρεάν Wi-Fi, χρήση γυμναστηρίου και parking. Τα πλούσια εορταστικά μενού, προσαρμοσμένα στο πνεύμα των ημερών, θα σας ταξιδέψουν γευστικά με πιάτα που εμπνέονται από ελληνικές πρώτες ύλες και μέσα από σύγχρονες τεχνικές θα «απογειώσουν» τον ουρανίσκο σας. Τα μενού είναι διά χειρός του executive chef Θοδωρή Καρίνου και του chef de cuisine Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου. Το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν κοστίζει 75 ευρώ το άτομο (40 ευρώ τα παιδιά έως 12 ετών), το brunch ανήμερα τα Χριστούγεννα 55 ευρώ το άτομο (35 ευρώ τα παιδιά), το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 95 ευρώ το άτομο και το brunch της πρώτης ημέρας του χρόνου 55 ευρώ το άτομο (35 ευρώ τα παιδιά).

Τηλ. 210-3507100, www.domotel.gr


Check-in στις γιορτές-14

ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

Porto Carras, Χαλκιδική

Γιορτάστε σε ένα υπέροχο περιβάλλον επιλέγοντας πακέτα δύο ή τριών διανυκτερεύσεων. Η χριστουγεννιάτικη προσφορά διαμονής για δύο διανυκτερεύσεις ξεκινά από 199 ευρώ το άτομο και για τρεις διανυκτερεύσεις από 249 ευρώ το άτομο. Η πρωτοχρονιάτικη προσφορά διαμονής ξεκινά από 203 ευρώ το άτομο για δύο διανυκτερεύσεις και από 259 ευρώ το άτομο για τρεις διανυκτερεύσεις.

Οι προσφορές περιλαμβάνουν πρωινό και βραδινό μπουφέ, ρεβεγιόν με gala dinner και ζωντανή μουσική, παραδοσιακά κεράσματα καλωσορίσματος στο δωμάτιο, χρήση γυμναστηρίου, σάουνας και κλειστής πισίνας, δυνατότητα προνομιακής επέκτασης διαμονής με επιπλέον ημέρες σε ειδικές τιμές.

Για τους εξωτερικούς πελάτες, τα εστιατόρια Athos και Crystal προσφέρουν πλούσια μενού για τα ρεβεγιόν: τα Χριστούγεννα με πιάτα όπως ορτύκια γεμιστά με γκοργκοντζόλα και ψίχα αμυγδάλου τυλιγμένα με καπνιστή πανσέτα, πουγκί από αγριογούρουνο μελωμένο με νέκταρ σταφυλιού Κτήματος Πόρτο Καρράς, λεπτές φέτες ελαφιού με φρούτα του δάσους, κάστανα γλασέ σε πευκόμελο και μανιτάρια καπνισμένα με κέδρο. Και την Πρωτοχρονιά με πλευρές στρουθοκαμήλου στον φούρνο με εστραγκόν και πετιμέζι ροδιού ή φιλέτο αγριόπαπιας με καραμελωμένα πορτοκάλια και άρωμα μέντας, με πουρέ γλυκοπατάτας με κρόκο Κοζάνης και δεματάκι σπαραγγιών με προσούτο Πάρμας. Παραμονή Χριστουγέννων 55 ευρώ το άτομο στο Athos και 65 ευρώ το άτομο στο Crystals. Παραμονή Πρωτοχρονιάς 70 ευρώ το άτομο στο Athos και 80 ευρώ το άτομο στο Crystals. Και για να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά σε γιορτινή ατμόσφαιρα, το The Meliton Club διοργανώνει πάρτι με μουσικές επιλογές από DJ και σας προσκαλεί να διασκεδάσετε.

Τηλ. 23750-77000, www.portocarras.com

Check-in στις γιορτές-15

Elatos Resort & Health Club, Φωκίδα

Στην καρδιά του Παρνασσού, σε υψόμετρο 1.300 μ., 39 αυτόνομα chalets σάς περιμένουν για να σας χαρίσουν στιγμές ζεστασιάς κοντά στην ελληνική φύση. Το Elatos Resort έχει οργανώσει δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους όλες τις ημέρες των εορτών, εορταστικά δείπνα αλλά και βραδινή διασκέδαση. Το πακέτο διαμονής στα 390 ευρώ τη βραδιά και με ελάχιστο όριο τρεις διανυκτερεύσεις περιλαμβάνει γεύμα ανήμερα τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά, πρωινό καθημερινά, χρήση εσωτερικής πισίνας, ομαδικά προγράμματα fitness, early check-in και late check-out με βάση τη διαθεσιμότητα. Το πρώτο παιδί έως 10 ετών είναι δωρεάν. Τα Χριστούγεννα θα παρακολουθήσετε τη θεία λειτουργία στο εκκλησάκι του Elatos Resort, θα απολαύσετε το χριστουγεννιάτικο γεύμα από τον πλούσιο μπουφέ και θα δείτε την παιδική παράσταση «Αισώπου κόμιξ» με τον «Μικρό Νότο». Στο ρεβεγιόν θα δοκιμάσετε ένα εκλεκτό δείπνο και στη συνέχεια θα διασκεδάσετε με τις μουσικές επιλογές του DJ και με καραόκε στο μπαρ του Club House (75 ευρώ το άτομο, 35 ευρώ το παιδί). Το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει εορταστικό μενού (90 ευρώ το άτομο, 40 ευρώ το παιδί) και πάρτι με μουσική στο Club House, ενώ ο Αγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα για τα παιδιά. Την επομένη μπορείτε να πάρετε μέρος στο κυνήγι τρούφας με εξειδικευμένους συνεργάτες, τα παιδιά θα απολαύσουν κουκλοθέατρο με την Αγγελική Μπατζάκη και όλοι μαζί θα καθίσετε στο εορταστικό μεσημεριανό τραπέζι της πρώτης ημέρας του χρόνου. Κατά τη διαμονή σας, μπορείτε να απολαύσετε θεραπείες αναζωογόνησης στο Elatos Spa by Apivita.

Τηλ. 22340-61162, www.elatosresort.gr

Check-in στις γιορτές-16

Santa Marina, Βοιωτία

Η Αράχωβα έχει φορέσει τα καλά της κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του χιονισμένου Παρνασσού και σας προσκαλεί να περάσετε τις πιο λαμπερές ημέρες του χρόνου στα ξενοδοχεία Santa Marina Arachova Hotel και Santa Marina Arachova Resort & Spa. Τα εστιατόριά τους έχουν ετοιμάσει αξέχαστα εορταστικά μενού Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με εκλεπτυσμένες δημιουργίες του executive chef Στάθη Θέρμου, αλλά και πλούσιους «brunch buffets» ανήμερα των δύο εορτών, με σκοπό να ζήσετε σπάνιες γαστρονομικές εμπειρίες. Και όλα αυτά πλαισιωμένα με τις μουσικές επιλογές από τα κατάλληλα DJ sets. Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 80 ευρώ το άτομο, ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 105 ευρώ το άτομο, brunch buffet Χριστουγέννων 45 ευρώ το άτομο, brunch buffet Πρωτοχρονιάς 50 ευρώ το άτομο.

Τηλ. 22670-31230, www.santa-marina.gr

Check-in στις γιορτές-17

Alkyon Resort Hotel & Spa, Κορινθία

Η κοντινή του απόσταση από την Αθήνα το καθιστά ιδανική επιλογή για τη φετινή εορταστική περίοδο, ενώ την ίδια στιγμή αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσετε την ορεινή Κορινθία. Το Alkyon Resort Hotel & Spa, στο Βραχάτι, έχει ετοιμάσει ελκυστικά πακέτα διαμονής για τα Χριστούγεννα (από 60 ευρώ το άτομο η βραδιά) και την Πρωτοχρονιά (από 70 ευρώ το άτομο η βραδιά). Η προσφορά περιλαμβάνει καλωσόρισμα με κοκτέιλ, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, πλήρη διατροφή (πρωινό, γεύμα και δείπνο από πλούσιους γιορτινούς μπουφέδες), ρεβεγιόν με ορχήστρα για γλέντι μέχρι το πρωί, βραδινή διασκέδαση με DJ ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αίθουσα για επιτραπέζια παιχνίδια, χρήση εσωτερικής πισίνας και γυμναστηρίου στο Spa Center. Oι επισκέπτες που μένουν σε Junior Suite έχουν δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας και jacuzzi, 20% έκπτωση στις a la carte θεραπείες (εξαιρούνται τα πακέτα). Για τα παιδιά το Kids Club προσφέρει καθημερινά –πρωινή και απογευματινή– δημιουργική απασχόληση, θεατρική διαδραστική παράσταση τις δύο παραμονές, απασχόληση κατά τη διάρκεια του ρεβεγιόν, εσωτερικό παιδότοπο, καταπράσινο πάρκο με παιδική χαρά, ποδήλατα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, πινγκ πονγκ, ποδοσφαιράκι, γήπεδο βόλεϊ και μπάσκετ. Διαμονή και διατροφή για ένα παιδί έως 12 ετών δωρεάν, όπως επίσης και για το δεύτερο παιδί έως 4 ετών.

Tηλ. 27410-52010, www.alkyonhotel.gr

Check-in στις γιορτές-18

Ηydrama, Δράμα

Ζήστε τη λάμψη των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο Hydrama Grand Hotel, το υπερσύγχρονο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην πόλη της Δράμας. Στεγάζεται στην παλιά καπναποθήκη Spierer, την οποία αναμόρφωσε με σεβασμό και ανέδειξε με κομψότητα. Βρίσκεται μπροστά στον υδροβιότοπο της Αγίας Βαρβάρας στη Δράμα –ένα από τα 60 καλύτερα πάρκα στην Ευρώπη, με λίμνες, καταρράκτες, πλάτανους, ιδανικό καταφύγιο για πουλιά και πάπιες– σε μια έκταση 60 στρεμμάτων με μονοπάτια και μικρά γεφύρια.

Αυτές τις γιορτές θα απολαύσετε μοναδικές γεύσεις εμπνευσμένες από την ελληνική παραδοσιακή και τη σύγχρονη κουζίνα με τη μελωδική συνοδεία του συγκροτήματος Bon Voyage. Ορισμένα από τα πιάτα που περιλαμβάνονται στα εορταστικά ρεβεγιόν είναι: Σιγοψημένο χοιρινό με πουρέ σελινόριζας, μανιτάρια, σάλτσα από κόκκινο κρασί και κάρδαμο, Φιλέτο μόσχου με πουρέ γλυκοπατάτας, καραμελωμένο εσαλότ, σάλτσα από Μαυροδάφνη και yuzu, Βελούδινη σούπα κάστανο, αρωματισμένη με καφέ, τραγανό προσούτο και κρέμα τρούφας. Παραμονή Χριστουγέννων 40 ευρώ το άτομο, παραμονή Πρωτοχρονιάς 50 ευρώ το άτομο, παιδιά 0-2 ετών δωρεάν και 2-12 ετών 25 ευρώ.

Τηλ. 25210-33322, www.hydramagrandhotel.gr

Check-in στις γιορτές-19

Nefeles, Αρκαδία

Πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου, ο πετρόχτιστος παραδοσιακός ξενώνας Νεφέλες, με εξαιρετική θέα στο ελατόδασος, προσφέρει για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ολοκληρωμένα πακέτα διαμονής.

Συγκεκριμένα, για τρεις διανυκτερεύσεις σε Deluxe Residence with Mountain View δύο ενηλίκων και ενός παιδιού έως 12 ετών η τιμή του πακέτου ανέρχεται σε 689 ευρώ και περιλαμβάνει πρωινό σε μπουφέ καθημερινά, ένα μπουκάλι κρασί κατά την άφιξή σας, όπως και σπιτικό κέρασμα καλωσορίσματος, περιπατητική ξενάγηση στο χωριό Καρδαράς, συμμετοχή στα χριστουγεννιάτικα ΝεφελατοΑινίγματα, early check in και late check out, με βάση τη διαθεσιμότητα, και υπηρεσία concierge.

Tηλ. 27960-22771, www.nefelesmainalon.gr

Check-in στις γιορτές-20

Domotel Xenia Volos, Μαγνησία

Αν δεν θέλετε να επιλέξετε ανάμεσα σε βουνό ή θάλασσα, το Domotel Xenia Volos αποτελεί την ιδανική πρόταση για τις γιορτές. Το πολυτελές ξενοδοχείο στην παραλία του Βόλου υπόσχεται λαμπερές ημέρες και νύχτες, αλλά και μπουφέδες πλούσιους σε παραδοσιακές και δημιουργικά «πειραγμένες» γεύσεις.

Για την παραμονή των Χριστουγέννων επιλέξτε το Main Restaurant και δοκιμάστε «ντουέτο» μοσχαρίσιου και χοιρινού φιλέτου με σάλτσα λευκής σοκολάτας και άρωμα βανίλιας Μαδαγασκάρης με μίνι γαλλικές πατατούλες, baby καρότα και φρέσκο κρεμμυδάκι σχάρας. Επίσης, για τη βραδινή σας διασκέδαση διοργανώνονται events με ζωντανή μουσική και πάρτι με DJ, ενώ τα μεσημεριανά γεύματα ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα συγκεντρώσουν γύρω από το τραπέζι οικογένεια και φίλους. Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 50 ευρώ το άτομο και θεματικό πάρτι «Red Carpet» με το Independance Studio Volou στο Grand Ballroom (10 ευρώ το άτομο). Εναλλακτικά, χριστουγεννιάτικος μπουφές 40 ευρώ. Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 60 ευρώ και πρωτοχρονιάτικος μπουφές 40 ευρώ.

Tηλ. 24210-92700, www.domotel.gr

Check-in στις γιορτές-21

Domotel Anemolia, Βοιωτία

Το Domotel Anemolia σας καλεί να περάσετε τις γιορτινές ημέρες στον απόλυτο χειμερινό προορισμό της Ελλάδας, την κοσμοπολίτικη Αράχωβα. Κλείστε το πακέτο διαμονής σας στο ξενοδοχείο που συνδυάζει την απλότητα με την πολυτέλεια και απολαύστε, εκτός από τα εμπνευσμένα εορταστικά μενού, αποδράσεις στη φύση, ταξιδιωτικές περιηγήσεις, αρχαιολογικές αναζητήσεις και μια μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες και σπορ. Το πακέτο διαμονής ξεκινά από 97 ευρώ το άτομο τη βραδιά (ανάλογα με τον τύπο του δωματίου) και περιλαμβάνει πρωινό σε μπουφέ, ρεβεγιόν, χριστουγεννιάτικο/πρωτοχρονιάτικο brunch.

Τηλ. 22670-31640, www.domotel.gr

Check-in στις γιορτές-22

Katogi Averoff Hotel & Winery, Ήπειρος

Φέτος τις γιορτές, η καρδιά των Aria Hotels χτυπάει με έθιμα και παραδόσεις από το Μέτσοβο! Το Katogi Averoff Hotel & Winery, μέλος των Aria Hotels, προσφέρει ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των τοπικών γεύσεων και του οίνου για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προτείνοντας πλούσιο μπουφέ για τα ρεβεγιόν και εορταστικά μενού, πάντοτε με τη συνοδεία από εκλεκτές ετικέτες της συλλογής Κατώγι Αβέρωφ! Για τους μικρούς φίλους του ξενοδοχείου διατίθεται ειδικό μενού

Τηλ. 26560-42505, www.ariahotels.gr

Check-in στις γιορτές-23

Domotel Neve, Πέλλα

Το χριστουγεννιάτικο σκηνικό απαιτεί χιόνι! Το Καϊμάκτσαλαν προσφέρει την ιδανική απόδραση γι’ αυτές τις γιορτές, για όσους θέλουν να τις συνδυάσουν με δραστηριότητες όπως σκι και snowboard στις πλαγιές του, περιπάτους στα μαγευτικά δάση οξιάς, εξερεύνηση στα ανέγγιχτα τοπία της ορεινής Πέλλας, βόλτες με άλογα στον Παλαιό Αγιο Αθανάσιο και στο γειτονικό δάσος, ανεμοπορία, αλεξιπτωτισμό κ.ά. Συνδυάστε την εξερεύνηση της φύσης με τη διαμονή σας στο πολυτελές Domotel Neve επιλέγοντας ανάμεσα στα πλούσια εορταστικά πακέτα του. Για τρεις διανυκτερεύσεις σε Standard δίκλινο δωμάτιο η τιμή ανέρχεται σε 108 ευρώ τη βραδιά το άτομο και περιλαμβάνει παραδοσιακό Ελληνικό Πρωινό σε μπουφέ, ρεβεγιόν (συμπεριλαμβάνονται εμφιαλωμένο νερό και τοπικός οίνος), χρήση spa και γυμναστηρίου, Wi-Fi σε όλους τους χώρους και parking.

Τηλ. 23810-39800, www.domotel.gr

Check-in στις γιορτές-24

Kipi Suites, iωάννινα

Αλλη μία εξαιρετική πρόταση των Aria Hotels για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι το Kipi Suites, στο Κεντρικό Ζαγόρι, με ευφάνταστα γιορτινά μενού, ειδικά σχεδιασμένα για να συνοδεύσουν τις στιγμές δίπλα στο τζάκι. Το γιορτινό μενού του ξενοδοχείου σάς περιμένει με ιδιαίτερες γεύσεις στο εστιατόριο Kipi Bites. Ειδικό μενού διαθέσιμο για παιδιά.

Τηλ. 26530-71995, www.ariahotels.gr


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Check-in στις γιορτές-25

Hyatt Regency Thessaloniki

Το Hyatt Regency Thessaloniki «ντύνεται» γιορτινά και διοργανώνει ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, αλλά και brunch για την πρώτη ημέρα του νέου έτους, σε πολυτελείς αίθουσες με μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ζεστασιά και ξεχωριστές γεύσεις. Η ομάδα του Hyatt Regency Thessaloniki και ο executive chef Απόστολος Αλτάνης έχουν δημιουργήσει σετ μενού με σκοπό να προσφέρουν σπάνιες γαστρονομικές εμπειρίες.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, στο εστιατόριο Ambrosia θα απολαύσετε ένα μενού πέντε πιάτων με γεύσεις όπως καπνιστός σολομός, γαλοπούλα ballottine με ριζότο xριστουγεννιάτικης γέμισης, τάρτα με πικρή σοκολάτα και πολλές άλλες γκουρμέ απολαύσεις (98 ευρώ το άτομο). Ανήμερα τα Χριστούγεννα, ο εορταστικός μπουφές του Ambrosia υποδέχεται την οικογένεια και τους φίλους σας με συνοδεία ζωντανής μουσικής (72 ευρώ το άτομο).

Γιορτάστε τον ερχομό του νέου έτους στην εξαιρετική ατμόσφαιρα του Grand Ballroom. Η ομάδα του Hyatt Regency σας καλωσορίζει με μενού έξι πιάτων και ζωντανή μουσική (148 ευρώ το άτομο). Στο πρωτοχρονιάτικο πρωινό του Ambrosia η σαμπάνια έχει τον πρώτο λόγο (20 ευρώ το άτομο, για εξωτερικούς πελάτες). Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, το μεσημέρι, συνεχίστε τη διασκέδαση στο Ambrosia με παραδοσιακές γεύσεις από τις ξεχωριστές γεύσεις που επιλέγει για τον μπουφέ (78 ευρώ το άτομο, με κρασί). Για τα εορταστικά γεύματα σε μπουφέ τα παιδιά 0-6 ετών είναι χωρίς χρέωση, ενώ για τα παιδιά 6-12 ετών ισχύει 50% έκπτωση.

Tηλ. 2310-401234, www.hyatt.gr

Check-in στις γιορτές-26

Makedonia Palace

Φέτος το Makedonia Palace, λίγο πριν γυρίσει σελίδα για την πλήρη αναβάθμισή του, φοράει τα γιορτινά του και σας προσκαλεί να ζήσετε το μαγικό παραμύθι μιας «άλλης» εποχής. Υποδεχτείτε τις γιορτές με τέσσερις διαφορετικές προτάσεις:

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο εστιατόριο Symposium, με εορταστικό set μενού έξι πιάτων και τους ρυθμούς του μουσικού σχήματος της Χαράς Αγγελοπούλου (85 ευρώ το άτομο). Ανήμερα τα Χριστούγεννα το εστιατόριο Symposium σας περιμένει με πλούσιο μπουφέ και μουσική από πιάνο και σαξόφωνο. Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στην αίθουσα Alexandros, με μενού έξι πιάτων και μουσική από το σχήμα της Αννας Μπαλάσκα (105 ευρώ το άτομο). Γεύμα Πρωτοχρονιάς στο εστιατόριο Symposium με πλούσιο μπουφέ και ήχους τζαζ.

Tηλ. 2310-897197, www.makedoniapalace.com

Check-in στις γιορτές-27

Domotel Les Lazaristes

Για τους λάτρεις της τέχνης το Domotel Les Lazaristes, απέναντι από τη Μονή Λαζαριστών, υπόσχεται να σας προσφέρει ξεχωριστή γιορτινή εμπειρία. Σε αυτή την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα η τέχνη είναι παντού, καθώς όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν έργα με αναφορές στους μεγάλους Ελληνες δημιουργούς, επιλεγμένα σε συνεργασία με κορυφαίους καλλιτεχνικούς φορείς της Θεσσαλονίκης. Θα απολαύσετε καλομαγειρεμένα παραδοσιακά γιορτινά πιάτα, όπως χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα με γέμιση ρύζι με σταφίδες και κουκουνάρι, και ροδοκόκκινες πατάτες φούρνου σε ελαφριά σάλτσα κόκκινου κρασιού, λαχανοντολμάδες, αρνάκι φρικασέ, μπούτι κοτόπουλου γεμιστό με γραβιέρα και σάλτσα θυμαριού. Ρεβεγιόν Χριστουγέννων σετ μενού πέντε πιάτων και ζωντανή μουσική: 55 ευρώ το άτομο, χριστουγεννιάτικος μπουφές: 50 ευρώ, ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με μπουφέ και DJ set: 60 ευρώ, ανήμερα την Πρωτοχρονιά με μπουφέ: 55 ευρώ. Παιδιά 0-6: χωρίς χρέωση / Παιδιά 6-12: 50% έκπτωση. (Τιμές χωρίς ποτό)

Tηλ. 2310-647400, www.domotel.gr

Check-in στις γιορτές-28

Hotel Nikopolis  

Το μοντέρνο ξενοδοχείο, μόλις 8 χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχει ετοιμάσει για τις φετινές γιορτές γευστικά μενού αλλά και προσφορές διαμονής. Ο σεφ Στέφανος Σταμίδης, επιλέγοντας πάντα αγνά, εποχικά, βιολογικά υλικά, προτείνει διάφορα μενού στα εστιατόρια Da Vinci και Dome του ξενοδοχείου, με πιάτα όπως μοσχάρι black angus με ραγού άγριων μανιταριών και κροκέτα πατάτας με χαμόν, μοσχαράκι γάλακτος και λαζάνια γκρατινέ με μανιτάρια και αγκινάρες, καρπάτσιο σφυρίδας με βινεγκρέτ από απόσταγμα φραγκόσυκου και yuzu, βαλεριάνα και αυγοτάραχο, γαλοπούλα βιολογικής εκτροφής με παραδοσιακή γέμιση και κρέμα γλυκιάς κολοκύθας. Εστιατόριο Da Vinci: παραμονή Χριστουγέννων 75 ευρώ το άτομο και Πρωτοχρονιάς 100 ευρώ το άτομο, brunch Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 60 ευρώ το άτομο. Εστιατόριο Dome: παραμονή Χριστουγέννων 90 ευρώ το άτομο, Παραμονή Πρωτοχρονιάς 120 ευρώ το άτομο.

 Οσο για τη διαμονή σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Superior room με θέα κήπο (135 ευρώ το δίκλινο) ή Deluxe room με θέα πισίνα (175 ευρώ το δίκλινο). Η προσφορά περιλαμβάνει αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ, χρήση του Aqua Spa Club, πάρκινγκ, Wi-Fi, late check-out με βάση τη διαθεσιμότητα. Ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεις, για το διάστημα από 19/12 έως 27/12.

Τηλ. 2310-401000, www.hotel-nikopolis.com

Daios Luxury Living

Το Daios Luxury Living στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σάς προσκαλεί σε μια ζεστή και αξέχαστη εμπειρία με ένα καλαίσθητο μενού. Εκλεπτυσμένες γεύσεις με πιάτα όπως ceviche φρέσκου μαριναρισμένου σολομού με yuzu, φύκια wakame, αβοκάντο και ginger τουρσί, rib-eye black angus με βούτυρο μυρωδικών, απαλή κρέμα από μοβ πατάτες και πράσινα σπαράγγια, μοσχαρίσιο φιλέτο σοτέ με βούτυρο μαύρης τρούφας, απαλή κρέμα αγκινάρας Ιερουσαλήμ, ragout από επιλεγμένα mini λαχανικά και σάλτσα Porto (παραμονή Χριστουγέννων 65 ευρώ το άτομο, ανήμερα τα Χριστούγεννα 35 ευρώ το άτομο, παραμονή Πρωτοχρονιάς 100 ευρώ το άτομο, ανήμερα την Πρωτοχρονιά 35 ευρώ το άτομο).

Τηλ. 2311-180230, www.daioshotels.com

Check-in στις γιορτές-29

Porto Palace Hotel Thessaloniki

Σε έναν χώρο με βιομηχανική αρχιτεκτονική, το Porto Palace Hotel & Conference Center σάς προσκαλεί να περάσετε τα φετινά ρεβεγιόν σε ένα ιστορικό κτίριο του 1913. Την παραμονή των Χριστουγέννων, το μενού που έχει ετοιμάσει η ομάδα του ξενοδοχείου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πιάτα όπως φουσίλι με απάκι Κρήτης, κρέμα ντομάτας και φλούδες παρμεζάνας, παραδοσιακή γαλοπούλα με τη γέμισή της, χοιρινό γεμιστό με πράσινο μήλο, θυμάρι και σάλτσα κρασιού, αρνάκι γεμιστό με φέτα, ελιές, ρίγανη και σάλτσα φέτας (45 ευρώ το άτομο). Ο Guest DJ Παναγιώτης Μητρολίδης αναλαμβάνει να πλαισιώσει μουσικά το δείπνο σας. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα δοκιμάσετε αργοψημένο μοσχαράκι με σάλτσα από ποικιλία άγριων μανιταριών, αρνάκι γεμιστό με αμπελόφυλλα και καπνιστό τυρί Μετσόβου, χοιρινό γεμιστό με αποξηραμένα φρούτα και σάλτσα δαμάσκηνου, ζαρκάδι με κάστανα και θυμάρι (55 ευρώ το άτομο). Και όλα αυτά συνοδεία ζωντανής μουσικής με ήχους jazz, swing και bossanova, από τους Μπάμπη Προδρομίδη στο σαξόφωνο, Oleg Chaly στο πιάνο και Ελενα Κατσενίδου στα φωνητικά.

Τηλ. 2310-504504, www.portopalace.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή