Η LG ηγέτης στην κούρσα της καινοτομίας του Digital Signage

Η LG ηγέτης στην κούρσα της καινοτομίας του Digital Signage

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η LG ηγείται ακόμα μια φορά στην κούρσα της καινοτομίας και προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις με προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, επικυρώνοντας τη θέση της στην κορυφή των επιλογών των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Η εταιρεία φέρνει μία νέα εποχή στα προηγμένα συστήματα τεχνολογίας παρουσιάζοντας τρεις μοναδικές επαγγελματικές οθόνες, κάθε μια από τις οποίες θα αποτελέσει ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση.

Λεπτή όσο ένα φύλλο χαρτιού και με μοναδικά κομψό σχεδιασμό, η  55 ιντσών LG OLED Wallpaper, συγκεντρώνει αμέσως το ενδιαφέρον των επαγγελματιών.  Με δυνατότητα αποτύπωσης εικόνας και βίντεο με ολοζώντανα χρώματα, ενδείκνυται για την κατασκευή εντυπωσιακών digital signage εγκαταστάσεων. Ταυτόχρονα, η τεχνολογία OLED αποδίδει το «απόλυτο μαύρο» δημιουργώντας πιο ευκρινείς και ρεαλιστικές εικόνες, προσφέροντας μια  καθηλωτική εμπειρία προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων και περιεχομένου. Ιδανική για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε εμπορικούς και δημόσιους χώρους, όπως εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, εστιατόρια, ξενοδοχεία αλλά και σύγχρονους χώρους τέχνης.

Η LG ηγέτης στην κούρσα της καινοτομίας του Digital Signage-1

Ενα από τα πιο εξελιγμένα προϊόντα όχι μόνο της LG αλλά και ολόκληρης της αγοράς Digital Signage η νέα 55'' LG OLED Double Sided, προσφέρει εντυπωσιακή λειτουργικότητα ενώ διαθέτει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και επαναστατικό σχεδιασμό. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τεχνολογικό έργο τέχνης, καθώς η  διπλής όψεως οθόνη με 360° γωνία θέασης,  μπορεί να εγκατασταθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους: είτε με ανάρτηση οροφής, είτε με στήριγμα στο τοίχο, είτε με βάση δαπέδου ενώ με τη χρήση μόνο ενός remote controller, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει μεταξύ τους ή να προβάλλει το ίδιο περιεχόμενο και στις δυο οθόνες.  Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τους επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εμπειρία και περιεχόμενο στους καταναλωτές αφού χάρη στην τεχνολογία OLED , είναι επίσης κατάλληλη για εμπορικά κέντρα, καταστήματα λιανικής, αεροδρόμια, εστιατόρια, ξενοδοχεία.

Η LG ηγέτης στην κούρσα της καινοτομίας του Digital Signage-2

Τέλος, μεγέθη προσφέρει στις σύγχρονες επιχειρήσεις η 86'' Ultra Stretch Digital Signage οθόνη 86BH7C/BH5C, κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις. Με ιδιαίτερο σχεδιασμό και μοναδικά χαρακτηριστικά, η 86’’ LG Ultra Stretch Digital Signage 86BH7C/BH5C αποτελεί μονόδρομο για επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, αεροδρόμια, σταθμούς του Μετρό, χώρους τέχνης, αλλά και τράπεζες. Με πάνελ ανάλυσης UHD stretched (3840X600) και υψηλά επίπεδα φωτεινότητας (500 ή 700 cd/m² Typ.), με ακόμα πιο ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα που αγγίζουν την τελειότητα, μαγνητίζει αμέσως το βλέμμα του πελάτη.  Επιπλέον, με ratio ανάλυσης 58:9 και τη λειτουργία Tiling Mode αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων, καθώς και άλλου είδους πληροφοριών τόσο σε landscape όσο και σε portrait πλαίσιο για εντυπωσιακές Ultra Stretch Digital Signage κατασκευές τύπου πυλώνες video walls, ασύμμετρης διάταξης video wall σε κάθετη ή οριζόντια τοποθέτηση.

Το νέο μοντέλο της LG έρχεται επίσης με τον LG SuperSign media editor, για εύκολη και άμεση επεξεργασία και δημιουργία περιεχομένου φωτογραφίας και video, χωρίς τη χρήση επιπλέον προγραμμάτων επεξεργασίας.  Η οθόνη είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή