Το νέο DS 4 Crossback

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχεδιασμένο τόσο για αστική χρήση όσο και για μακρινές εξορμήσεις, το DS 4 Crossback σας χαρίζει πρωτόγνωρη αίσθηση ελευθερίας. Με ψηλή θέση οδήγησης για καλύτερη ορατότητα, καθώς και στιβαρή και ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση, το DS 4 Crossback δίνει σύγχρονη μορφή στις περιπλανήσεις και τις αποδράσεις σας. Ευκίνητο μέσα στην πόλη και δυναμικό στις μεγαλύτερες διαδρομές, το DS 4 Crossback είναι ο αξιόπιστος σύντροφός σας σε όλες τις μετακινήσεις σας.

Το DS 4 Crossback είναι ιδιαίτερα εργονομικό και εύκολο στη χρήση. Θα εκτιμήσετε την ευκινησία και την ασφάλεια που σας προσφέρει σε όλες τις περιστάσεις: – σταθερότητα και υπερυψωμένη θέση οδήγησης για εύκολη πρόσβαση και άριστη ορατότητα – αίσθηση απόλυτου ελέγχου και εξαιρετικά κρατήματα χάρη στο έξυπνο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (Ιntelligent Traction Control), που εξασφαλίζει βέλτιστη πρόσφυση σε κάθε είδους έδαφος (χαλίκι, χιόνι, λάσπη, άσφαλτος). Ο τέλειος συνδυασμός άνεσης και δυναμισμού!

 
Η οδική συμπεριφορά του DS 4 Crossback είναι υποδειγματική. Εξοπλίζεται με τα παρακάτω συστήματα που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την οδήγηση πιο εύκολη και ευχάριστη: – έξυπνο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, που εξασφαλίζει βέλτιστη πρόσφυση σε κάθε είδους έδαφος (χαλίκι, χιόνι, λάσπη, άσφαλτος), – ABS και ESP για τη διατήρηση της πορείας του αυτοκινήτου ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, – ηλεκτρονικό κατανεμητή πέδησης και υποβοήθηση σε φρενάρισμα πανικού για αποτελεσματικότερο έλεγχο του φρεναρίσματος, – υποβοήθηση εκκίνησης σε δρόμο με κλίση για τη διευκόλυνσή σας σε όλες τις περιστάσεις, – ρυθμιστή και περιοριστή ταχύτητας για άνετη και ξέγνοιαστη οδήγηση, – ένδειξη αλλαγής σχέσης, η οποία αναλύει τον τρόπο που οδηγείτε και σας υποδεικνύει, για πιο οικολογική οδήγηση, πότε είναι προτιμότερο να αλλάξετε ταχύτητα (μόνο σε εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων).

 
Είστε πεπειραμένος οδηγός και, με σύμμαχό σας το DS 4 Crossback, θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία οποιαδήποτε περίσταση. Μεγαλύτερη ισχύς, μεγαλύτερη ροπή και χαμηλότερες εκπομπές CO2 χάρη στις νέες τεχνολογίες BlueHDi και PureTech, για ακόμα πιο απολαυστική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς. Συναρπαστική οδήγηση και μειωμένο επίπεδο κατανάλωσης με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων AUTO 6 που εξασφαλίζει άριστες επιδόσεις και πιο γρήγορες αλλαγές σχέσεων (κατά 40%).

 
Σας αρέσουν οι τεχνολογικές καινοτομίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας; Η εμπειρία της high-tech οδήγησης τώρα γίνεται ακόμα καλύτερη με τη νέα οθόνη αφής 7″. Πρόκειται για οθόνη τελευταίας γενιάς πραγματικά επαναστατική ως προς τη συνδεσιμότητα, την ευκολία χρήσης και τη λειτουργικότητα. Το DS 4 Crossback ανταποκρίνεται στην επιθυμία σας να είστε πάντα δικτυωμένοι προσφέροντάς σας πλοήγηση με πλήκτρα αφής και τεχνολογίες αιχμής Mirror Screen, λειτουργία συμβατή με τα πρωτόκολλα Mirror Link και CarPlay που επιτρέπουν την σύνδεση συσκευών Android και Apple (iPhone 5 και άνω) αντίστοιχα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή