Η ανάσταση του Vine

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φανατικοί της εφαρμογής Vine έχουν έναν πολύ καλό λόγο να χαίρονται σήμερα.

Το Vine, η εφαρμογή που έδωσε στη διαδικτυακή κοινότητα εκατοντάδες viral βιντεάκια των έξι δευτερολέπτων, θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία μέσα από το Twitter.

Μετά την απόφαση της εταιρείας να κλείσει την εφαρμογή τον περασμένο Οκτώβρη, το Twitter έκανε γνωστό πως θα ενσωματώσει το Vine στις βασικές του λειτουργίες, επιτρέποντας την αναπαραγωγή και ανάρτηση σύντομων βίντεο μέσα από την πλατφόρμα του, δίνοντας μάλιστα στους χρήστες του τη δυνατότητα να κατεβάσουν αυτά τα βίντεο και στο κινητό τους ή τον υπολογιστή τους.

Η απόφαση του Twitter να κλείσει το Vine είχε εξαγριώσει τους απανταχού θαυμαστές της εφαρμογής ενώ χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του ιδρυτή του Rus Yusupov, ο οποίος είχε πει, «Μην πουλάτε την εταιρεία σας».

Το ενδιαφέρον των χρηστών του VIne που αποτελούσε κορυφαίο  διαδικτυακό προορισμό, κυρίως λόγω των αστείων βίντεο, έχει μειωθεί δραματικά τον τελευταίο χρόνο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή